De VIP Sea View Studio is onderdeel van het Coral Estate Luxury Resort en biedt naast heerlijk genieten met panoramisch zeezicht een goed verhuur-rendement.

  De Seaview Studio, onderdeel van het Coral Estate Luxury Resort, is gelegen in het Coral Estate Centre en een high-end vakantieaccommodatie. Vakantiegasten en eigenaars die gewend zijn aan een hoge standaard met uitstekende services voelen zich hier bij uitstek thuis. De studio ligt op de benedenverdieping en heeft een fantastisch uitzicht over de Caribische Zee.

  U ontmoet hier gelijkgestemden die ook houden van rust, service, comfort en luxe. Of het nu is in de Spa & Salon, bij het zwembad, in één van de restaurants of tijdens een onderwaterexcursie vanuit de duikschool.

  Een genot om zelf te komen en te verblijven, maar ook een omgeving die uitstekende verhuurresultaten biedt omdat het concept zich echt richt op die niche-markt van vakantiegangers die een bijzondere en exclusieve accommodatie zoeken. De verhuur is in uitstekende handen bij de verhuurorganisatie van Coral Estate Luxury Resort. Een prettig idee, zo realiseert u zorgen-vrij een goed rendement.

  VIP Seaview Studio 230 is op de begane grond gelegen.

  Deel dit verhaal, kies je platform!

  Download de brochure van deze woning

  In een gedetailleerde brochure presenteren wij u meer afbeeldingen en details van deze woning.
  U kunt de brochure hier direct downloaden nadat u het formulier heeft ingevuld.

   Naam (*)
   E-mail adres (*)