Villa 215 (Verkocht)

Vierkantemeter

1.739 m2

Slaapkamers

2 (mogelijk 3)

Badkamers

2.5 (mogelijk 3.5)

BOUWJAAR

Vraagprijs

$998000

1.739 m2

2 (mogelijk 3)

2.5 (mogelijk 3.5)

998000

Toen de huidige eigenaar in 2008 deze fraaie villa liet bouwen was de opdracht aan de architect Anko van der Woude om de woning te laten integreren met de kavel. Om de visie die de eigenaar hierbij had door de architect in een ontwerp te laten vertalen hebben intensieve creatieve sessies plaats gehad, gedurende de complete bouwtijd.

Toen de huidige eigenaar in 2008 deze fraaie villa liet bouwen was de opdracht aan de architect Anko van der Woude om de woning te laten integreren met de kavel. Om de visie die de eigenaar hierbij had door de architect in een ontwerp te laten vertalen hebben intensieve creatieve sessies plaats gehad, gedurende de complete bouwtijd. Het resultaat mag er zijn, een smaakvolle, vriendelijk ogende villa met fraaie architectonische bijzonderheden. Naast oogstrelend is de villa tevens ergonomisch en er is goed gebruik gemaakt van de passaatwind om villa en terrassen heerlijk te koelen.

Wanneer we de kavel betreden dan valt op hoe deze zorgvuldig is kaal gemaakt. Het karakteristieke vulkanische gesteente is als een schilderdoek waarop een mooie creatie tot uiting komt. Met zorg zijn diverse lokale bomen en planten gespaard, zij bieden privacy en geven de kavel authenticiteit. Voor het woonhuis is de dubbele garage met gelegen. Een brede oprit biedt toegang tot deze aangename ruimte. Via een separaat voetpad bereiken we de voordeur. Naast de entree is een wasmachineruimte annex berging gelegen.

Bij binnenkomst in de sfeervolle woonkamer met hoog spantenplafond wordt ons oog getrokken door het panoramische zeezicht. De daklijn van de villa is bewust laag gehouden waardoor er aangenaam schaduw in de villa en op de ruime porch aan zeezijde is. Dit overigens zonder dat het uitzicht wordt belemmerd. In de woonkamer heeft de open keuken middels een falsetmuur optimale privacy; door de bijzondere architectuur voelt de keuken wel open, deze heeft tevens een fraai zicht op zee.

Op deze bovenverdieping bevindt zich tevens de hoofdslaapkamer met walk in kast en luxe badkamer. Wie wil douchen met zeezicht kan hier naar hartenlust genieten. Eyecatcher is de natuursteenwand welke op mooie wijze natuurlijk ruig is in plaats van volledig recht en gepolijst. Voor de hoofdslaapkamer is nog een thuiskantoor gelegen. Ook deze heeft toegang tot de veranda.

De lagergelegen verdieping is via buiten te bereiken. Een centraal onder de villa doorlopende trap verbindt de verdiepingen. Wanneer we vanaf deze trap naar beneden lopen ontvouwt zich op indrukwekkende wijze, over de infinity pool heen, een prachtig panoramisch zeezicht. Ook onder de villa is het klif volledig vrijgemaakt van begroeiing. Hier is ook goed te zien hoe de villa in het klif is ontworpen.

De benedenverdieping biedt ruimte aan een gastenappartment, bestaande uit twee identieke ruimtes waarvan 1 een woonkamer met keukenhoek is (desgewenst eenvoudig om te bouwen naar slaapkamer met badruimte) en de andere een slaapkamer met badkamer. De ruimtes zijn heerlijk ruim en ventileren fantastisch door de mooie hardhouten uitzet-shutter-ramen. Op deze verdieping bevindt zich ook een bergruimte.

Nog een verdieping lager vinden we de technische ruimte met pomp en filter voor het zwembad. Hier is ook een heerlijke ruime tuin met, wederom, prachtig zeezicht.

Details villa 215:

Wat opvalt bij deze villa is het natuurlijke karakter ervan. Alleen de beste materialen zijn gebruik, zoals koraalstenen tegelvloeren buiten en marmeren tegelvloeren binnenshuis. Fraai is ook de keuze voor houten dakdragers in plaats van betonnen pilaren; zij dragen de dakconstructie en zijn tegen de verdiepingsvloer aangezet in plaats van er bovenop. Een perfect onderhouden villa met een eigen signatuur.

Kavel: 1.739 m2 

Slaapkamers: 2 (mogelijk 3) 

Badkamers: 2,5 (mogelijk 3,5)

Kantoor

Keuken: Semi-open 

Waterreservoirs voor opvang regenwater

Zwembad: infinity met spectaculair zeezicht 

Buitendouche

Garage voor 2 auto’s

Diverse bergingen

Download de brochure van
deze woning

In een gedetailleerde brochure presenteren wij u meer afbeeldingen en details van deze woning. U kunt de brochure hier direct downloaden nadat u het formulier heeft ingevuld.