• KAVELOPPERVLAKTE:

  8.667 m2

 • SLAAPKAMERS:

  6

 • BADKAMERS:

  4,5

 • VRAAGPRIJS:

  $. 1.995.000

 • KAVELOPPERVLAKTE: 8.667 m2

 • SLAAPKAMERS: 6

 • BADKAMERS: 4,5

 • VRAAGPRIJS:

  $. 1.995.000

 • KAVELOPPERVLAKTE: 8.667 m2

 • SLAAPKAMER: 6

 • BADKAMERS: 4,5

 • VRAAGPRIJS: $. 1.995.000

Beach stijl Villa 90 ligt direct aan zee met gasten studio én ruim appartement. Vraagprijs USD. 1.995.000

Villa 90 is in landelijke stijl gebouwd en ligt direct aan zee met een gastenstudio en appartement

Deze villa in Caribische stijl is direct gelegen aan zee op een ruim perceel van 8.667 m2 aan de rand van Coral Estate. Een prachtig familiebezit of goede investering voor verhuur.

Via de lange oprit, die in zijn geheel is bestraat, bereikt u de villa, studio en bungalow. Hier is voldoende plaats voor meerdere auto’s en tevens een garage voor 2 auto’s. Wanneer de villa wordt betreden dan is het uitzicht over zee en de royale zwembaden imponerend. Villa 90 is mede uniek doordat voor deze villa  vergunning is afgegeven om uit de zee water voor de zwembaden op te pompen. Dit gebeurt iedere dag middels een pompsysteem wat resulteert in een zoutwater zwembad met uitermate vers (en goedkoop) water. Ander bijzonder detail is dat het lijkt of de villa uit hout is opgetrokken maar dat de ‘planken’ gewoon in houtmotief van beton zijn gemaakt.

De woonkamer van de villa loopt naadloos over in de veranda wat een heerlijke tropische woonbeleving geeft. Het uitzicht over zwembad en zee is fenomenaal. De woonkamer heeft een apart dining gedeelte, televisieruimte en lounge. Bij de woonkamer bevindt zich tevens de open keuken. Ook de vide is via de woonkamer toegankelijk en wel via 2 trappen. Door deze toegang zo te creëren ontstaat symmetrie en een chique uitstraling. De vide wordt thans gebruikt als kantoor en hobbyruimte maar zou ook prachtig dienst kunnen doen als master bedroom met eigen ruim badgedeelte.

De terrassen voor de woonkamer zijn heerlijk ruim en toch sfeervol van uitstraling. De tropische tuinen dragen daartoe bij. Vooraan de terrassen bevindt zich een prieel met poolbar. Wie hier heerlijk geniet van een drankje waant zich werkelijk op een luxe jacht. Naast het zwembad bevinden zich tevens de master bedroom met eigen badkamer in Griekse stijl. Leuk detail is dat de eigenaar zich liet inspireren door de Olympische Spelen in Griekenland en de badkamer in deze stijl heeft laten bouwen. De naast gelegen 2 gastenslaapkamers worden gescheiden door een gedeelde badkamer.

Wanneer we vanaf de slaapvertrekken terug lopen naar de woonkamer passeren we een wasmachineruimte en het gastentoilet. Door de woonkamer lopend komen we bij de sfeervolle tropische binnentuin waaraan de studio met woonkamer, kitchenette, slaapkamer en douche gelegen is. Hiernaast bevindt zich de ruime garage voor 2 auto’s en opslag. In het naastgelegen bijgebouw werd een gastenverblijf gerealiseerd dat een waar luxe-appartement is. Uitgevoerd met 2 slaapkamers met eigen badkamers, woonkamer en keuken is dit een mooie ruimte om uw gasten of familie te ontvangen of eventueel te verhuren.

De villa is in tropische stijl gebouwd, waarbij uitstekend rekening is gehouden met de verkoelende wind en is er opgericht om het binnen en buitenleven perfect met elkaar te combineren. Het perceel is geheel afgesloten door een hekwerk, uw privacy is zo uitstekend gewaarborgd.

Deel dit verhaal, kies je platform!

Download de brochure van deze woning

In een gedetailleerde brochure presenteren wij u meer afbeeldingen en details van deze woning.
U kunt de brochure hier direct downloaden nadat u het formulier heeft ingevuld.

  Naam (*)

  E-mail adres (*)