• KAVELOPPERVLAKTE: 1.160 M2

 • SLAAPKAMERS:

  3

 • BADKAMERS: 3,5

 • VRAAGPRIJS: €. 649.000

 • KAVELOPPERVLAKTE: 1.160 M2

 • SLAAPKAMERS: 3

 • BADKAMERS: 3,5

 • VRAAGPRIJS: €. 649.000

 • KAVELOPPERVLAKTE: 1.160 M2

 • SLAAPKAMERS: 3

 • BADKAMERS: 3,5

 • VRAAGPRIJS: €. 649.000

Villa 708 is een aantrekkelijke Patiovilla op een ruime kavel verrassend veel privacy. Vraagprijs €. 649.000

Villa 708 is een sfeervolle patiovilla op een ruime kavel met veel privacy.

Deze mooie Patiovilla is een ontwerp van Jan des Bouvrie en behoort tot een van de nieuwste Patio villa’s. Door de ligging op de kleine heuvelrug met zowel een voor- als achtertuin, is de villa perfect geschikt voor permanente bewoning of voor vakantie verhuur.

De toegang tot de villa is verrassend privé en bovendien statig: door de ruime beklinkerde ronde oprit, met in het midden een grote oude typisch Curaçaose boom, ligt de villa verscholen achter het groen.

De entrée biedt toegang tot de hal met daarachter de royale woonkamer. De woonkamer is voorzien van hoge plafonds en twee dubbele deuren en een schuifdeur naar de grote half-overdekte porch waar vandaan u mooi uitzicht heeft op zee. Door het royale terras en de woonkamer biedt de woning volop leefruimte. Het terras is geheel afgesloten door een balustrade en zodoende een veilige ruimte voor kinderen.

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de moderne half open keuken die comfortabel is voorzien van apparatuur. De hoofdslaapkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en heeft dubbele openslaande deuren naar de porch. De moderne en-suite badkamer is volledig uitgerust met wastafel, douche en toilet.

De overige twee slaapkamers liggen aan de achterzijde van de woning en zijn beide voorzien van een eigen badkamer. Beide slaapkamers beschikken over dubbele openslaande deuren naar de ruime tuin met prachtig zwembad en magistraal uitzicht over het groene gebied naar de achterkant van het resort. In de hal is het gastentoilet gelegen.

De prachtige leeftuin achter de woning ligt zeer goed op de wind. Hier is het echt goed vertoeven op de warme middagen van Curaçao. Er is een groot zwembad aangelegd met daaromheen veel ruimte om te genieten van de zon. Ook is er nog meer dan voldoende ruimte voor kinderen om te spelen. Om uit de zon te ontsnappen is er een grote palapa gebouwd. Door de ruime opzet van de achtertuin zijn er meerdere plekken waar u heerlijk kunt zitten en kunt genieten van de prachtige omgeving. Hier bevindt zich tevens de ruime vrijstaande berging. Zowel de voor als achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd.

Details:

Deze woning is goed onderhouden. De inrichting wordt desgewenst ter overname aangeboden. Graag nodigen wij u uit om de heerlijke ambiance persoonlijk te ervaren.

– Perceeloppervlakte: 1.160 m2

– Slaapkamers: 3

– Badkamers: 3,5

– Goede verhuurmogelijkheden

– Perfect voor permanente bewoning

– Grote tuin met veel schaduw

– Veel privacy

– Volledig gemeubileerd

– Rolstoel vriendelijk

Deel dit verhaal, kies je platform!

Download de brochure van deze woning

In een gedetailleerde brochure presenteren wij u meer afbeeldingen en details van deze woning.
U kunt de brochure hier direct downloaden nadat u het formulier heeft ingevuld.

  Naam (*)

  E-mail adres (*)