• KAVELOPPERVLAKTE: 780 M2

 • SLAAPKAMERS:

  3

 • BADKAMERS: 3,5

 • VRAAGPRIJS: €. 699.000

 • KAVELOPPERVLAKTE: 780 M2

 • SLAAPKAMERS: 3

 • BADKAMERS: 3,5

 • VRAAGPRIJS: €. 699.000

 • KAVELOPPERVLAKTE: 780 M2

 • SLAAPKAMERS: 3

 • BADKAMERS: 3,5

 • VRAAGPRIJS: €. 699.000

Villa 628 is een heerlijke patiovilla op een ruime privacy-kavel met een eigentijdse, moderne afwerking en inrichting. Vraagprijs €. 699.000

Villa 628 is een heerlijke patiovilla op een ruime privacy-kavel met een eigentijdse, moderne afwerking en inrichting

Deze mooie patio villa is perfect geschikt voor permanente bewoning of voor vakantieverhuur. Via het smeedijzeren hekwerk en de lange oprit bereikt u de woning die halverwege de kavel is gelegen. Hierdoor biedt de woning veel privacy ten opzichte van de weg en overige woningen.

Via de overdekte entrée heeft u toegang tot de hal met daarachter de royale woonkamer. De woonkamer is voorzien van hoge plafonds en twee dubbele deuren naar de grote half overdekte porch welke mooi uitzicht heeft op de tropische tuin en een beetje op zee. Door het royale terras en de woonkamer biedt de woning volop leefruimte. Het terras is geheel afgesloten door een balustrade en zodoende een zeer veilige ruimte voor kleine kinderen.

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de halfopen, moderne keuken welke is voorzien van alle nodige apparatuur. De hoofdslaapkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en heeft dubbele openslaande deuren naar de veranda. De en-suite badkamer is volledig uitgerust met wastafel, douche en toilet. De overige twee slaapkamers liggen aan de achterzijde van de woning en zijn beide voorzien van een eigen badkamer. In de hal is ook nog een gastentoilet. Alle badkamers zijn recent gerenoveerd en prachtig afgewerkt met moderne tegels, badkamermeubelen en regendouches.

De prachtige leeftuin achter de woning ligt zeer goed op de wind. Hier is het echt goed vertoeven op de warme middagen van Curaçao. Middels een betonnen constructie is een extra overkapping gecreëerd. Gelegen op de wind en met schaduw is dit overdekte terras heerlijk koel en comfortabel. Rondom het heerlijke zwembad, met fraaie buitendouche, is veel ruimte om te genieten, op de diverse terrassen maar ook onder de ruime palapa. Ook is er nog meer dan voldoende ruimte voor kinderen om te spelen. In de achtertuin is tevens een ruime berging die ook ruimte biedt aan de zwembadpomp en -filter.

Zowel de voor- als achtertuin zijn zeer onderhoudsvriendelijk aangelegd en bieden meer dan voldoende ruimte om extra lounge-hoeken te creëren of de villa uit te breiden.

Details:

Deze villa is perfect geschikt om permanent in te wonen maar zeker ook als vakantiewoning of om te verhuren. De woning en tuin bieden de bewoners naast veel extra leefruimte ook zeer veel schaduw en wind.

– Perceeloppervlakte: 780m2

– Slaapkamers: 3

– Badkamers: 3,5

– Recent gemoderniseerd

– Goede verhuurmogelijkheden

– Perfect voor permanente bewoning

– Grote tuin met veel schaduw

– Veel privacy

– Volledig gemeubileerd

Deel dit verhaal, kies je platform!

Download de brochure van deze woning

In een gedetailleerde brochure presenteren wij u meer afbeeldingen en details van deze woning.
U kunt de brochure hier direct downloaden nadat u het formulier heeft ingevuld.

  Naam (*)

  E-mail adres (*)