• KAVELOPPERVLAKTE:

  3006 M2

 • SLAAPKAMERS:

  3

 • BADKAMERS:

  2

 • VRAAGPRIJS:

  Op aanvraag

 • KAVELOPPERVLAKTE: 3006 M2

 • SLAAPKAMERS: 3

 • BADKAMERS: 2

 • VRAAGPRIJS: Op aanvraag

 • KAVELOPPERVLAKTE: 3006 M2

 • SLAAPKAMER:  3

 • BADKAMERS: 2

 • VRAAGPRIJS: Op aanvraag

Direct aan de Caribische Zee gelegen mooie villa die onder architectuur gebouwd is. De woning is heerlijk op de wind gesitueerd en zo op de kavel geplaatst dat er optimaal van het uitzicht en de privacy kan worden genoten; vanuit bijna alle ruimtes in de woning heeft u uitzicht over de Caribische Zee!  Prijs op aanvraag.

Direct aan de Caribische Zee gelegen kavel met een mooie villa die onder architectuur gebouwd is. De woning is heerlijk op de wind gesitueerd en zo op de kavel geplaatst dat er optimaal van het uitzicht en de privacy kan worden genoten. Bovendien is het ontwerp van de woning erg bijzonder; vanuit bijna alle ruimtes in de woning heeft u uitzicht over de Caribische Zee!

Bij binnenkomst kijkt u direct door een glazen deur uit over de Caribische Zee. De woonkamer is ruim van opzet. De hoge kap, de shutters en de grote glazen schuifdeuren zorgen voor een fijne natuurlijke koeling in de woonkamer. Hoewel dit door de verkoelende bries niet noodzakelijk is, is het plaatsen van een airconditioning mogelijk door de reeds gerealiseerde aansluiting.

Direct grenzend aan de woonkamer is de open keuken. De open keuken is één en al luxe. De keuken is voorzien van een ingebouwde vaatwasser, een Viking 6 pits-fornuis met aparte grillplaat en afzuigkap, een dubbeldeurs koelkast met vrieslade en een aparte wijnkoeler. Tevens is er een losstaand keukenblok met tweede gootsteen. Dit keukenblok is voorzien van extra kastruimte en lades. De keukenbladen zijn van zwart graniet en bieden zeer veel werkruimte. Alle fronten van de kasten en lades zijn van massief kersenhout. De bijkeuken heeft een eigen toegangsdeur en ruimte voor een wasmachine en droger.

In de gang bevinden zich aan de ene zijde meerdere openslaande deuren naar het buitenterras en aan de andere zijde de slaapkamers. Er zijn 2 identieke slaapkamers die tevens in te richten zijn als kantoorruimte. Beide kamers hebben airconditioning en grote glazen schuifdeuren. Hierdoor heeft u vanuit de slaapkamers zeezicht. Deze 2 slaapkamers delen een badkamer (betegeld met Versace tegels) met douche, toilet en wastafel.

De hoofdslaapkamer is werkelijk een droom. Deze is zeer ruim en heeft een erker aan de zeezijde met een geweldig uitzicht. Vanuit deze grote slaapkamer loopt u de doorloopkast in. Deze kast biedt zeer veel bergruimte door de vaste kastenwanden. Vervolgens komt u in de grote badkamer. Deze badkamer (betegeld met Versace tegels) heeft een toilet, regendouche en een dubbele wastafel. Als absolute extra heeft deze badkamer een buitendouche, dit is ook een regendouche. U staat daar afgeschermd maar toch buiten te douchen!

Het terras aan de zeezijde is gelegd met koppelstenen. Door het ontwerp van de villa biedt het terras u veel privacy. Het is gedeeltelijk overdekt waardoor u heerlijk in de schaduw kunt genieten. Tevens is er een mooi zwembad geplaatst met ronde vormen waaruit u meer dan 180° uitzicht heeft over zee.

De garage aan de voorzijde van de woning biedt ruimte voor 2 auto’s met daarnaast nog een ruimte die te gebruiken is als bergruimte of voor een derde auto.

Details:

Vierkantemeter 3,006m2

Slaapkamers 3

Badkamers 2

Dubbele garage met berging

Deel dit verhaal, kies je platform!

Download de brochure van deze woning

In een gedetailleerde brochure presenteren wij u meer afbeeldingen en details van deze woning.
U kunt de brochure hier direct downloaden nadat u het formulier heeft ingevuld.

  Naam (*)
  E-mail adres (*)