• KAVELOPPERVLAKTE:

  1.625 M2

 • SLAAPKAMERS:

  4

 • BADKAMERS:

  4

 • VRAAGPRIJS:

  € 1.195.000

 • KAVELOPPERVLAKTE: 1.625 M2

 • SLAAPKAMERS: 4

 • BADKAMERS: 4

 • VRAAGPRIJS:

  €. 1.195.000

 • KAVELOPPERVLAKTE: 1.625 M2

 • SLAAPKAMERS: 4

 • BADKAMERS: 4

 • VRAAGPRIJS: € 1.195.000

Villa 227 is een heerlijk moderne Caribische villa met fraaie afwerking en prachtig zeezicht. Vraagprijs EUR. 1.195.000

Villa 227 is een heerlijk moderne Caribische villa met fraaie afwerking en prachtig zeezicht

Levensgenieten, dat staat voorop bij het verblijven in villa ‘Gosa di Bida’. Met veel smaak en gevoel voor stijl is deze villa gebouwd, afgewerkt en ingericht. De villa is slechts 2 jaar oud en de nieuwe eigenaar koopt een woning die eigenlijk zo goed als nieuw is. Tevens volledig ingricht dus onbezorgd genieten kan direct volop beginnen!

Kavel 227 meet 1.625 vierkante meter en heeft aan beide zijkanten een 7 meter brede VVE-groenstrook. Tussen de kavel en de weg bevindt zich een ongeveer 25 meter brede groenstrook en achter/boven de kavel bevinden zich geen andere kavels, ook in de toekomst niet. Kortom, heerlijk veel privacy om in alle rust van het tropische leven te genieten.

De ingang van de villa ligt aan klifzijde en bij het betreden van de woning valt het fantastische zeezicht direct op. Binnenkomst is in de woonkamer welke mooie hoge spantenplafonds heeft en uitgevoerd is met tropisch hardhouten shutterramen. De schuifpui aan zeezijde gaat flink ver open en daardoor loopt de woonkamer aangenaam over in de veranda.

Vanaf de veranda ervaart u een prachtig zeezicht en kijkt u tevens uit over het grote L-vormige zwembad. Op de veranda bevinden zich een gezellige loungehoek, een grote eettafel en een bar welke gezellig sociaal de veranda met de keuken verbindt. De grote shutterluiken van de keuken gaan met sterke gasveerarmen open en geven een bijzonder gezellig karakter aan het huis. Op de veranda bevindt zich tevens een buitentoilet, handig voor wanneer u het zwembad gebruikt en een zonnedek met overkapping. De barbecue mag uiteraard niet ontbreken en heeft een eigen plaats in de luwte gekregen.

De keuken van villa 227 is heerlijk modern en uitgevoerd met alle moderne gemakken. Het hoge plafond loopt ook in de keuken door en dat geeft een aangenaam ruimtelijk effect. Wanneer u in de keuken bezig bent geniet u van een prachtig wijds zeezicht en bent u in contact met de andere bewoners op de veranda en in het zwembad. Een echt sociaal huis ontwerpen, dat was de opdracht voor de architect toen hij deze villa ging tekenen.

Een centrale gang verbindt de woonkamer met de keuken, 3 slaapkamers en wasmachineruimte annex berging. De hoofdslaapkamer is direct aan de veranda gelegen en heeft een brede schuifpui met glas. U stapt ’s ochtends bij het ontwaken desgewenst zo de veranda op voor een verfrissende duik in het zwembad! Deze slaapkamer is uitgevoerd met een en suite badkamer. Achter een room dividing wand bevindt zich een fraaie badmeubel met 2 opzetspoelbakken, er is een heerlijke douche met rainshower en tevens een eigen afsluitbaar toilet. Een fraaie kastenwand vervolmaakt deze slaapkamer.

Twee ruime gastenslaapkamers zijn ook uitgevoerd met kastenwanden. Zij delen een ruime gezamelijke badkamer met dubbele spoelbakken, douche met rainshower en afsluitbaar toilet. Hardhouten shutterramen zorgen voor goede ontluchting in slaap- en badkamers. Alle slaapkamers zijn tevens voorzien van airconditioning. De vierde slaapkamer bevindt zich bij de entree van de villa, aan de buitenzijde. Deze slaapkamer heeft tevens een eigen badkamer met badmeubel, douche en toilet.

Onder het fraaie houten pooldeck bevindt zich de technische ruimte voor het zwembad. Via een tweede deur kunt u onder het pooldeck komen. Hier is nog veel ruimte beschikbaar om bijvoorbeeld een berging, werkplaats, boothuis, garage of extra slaapkamer te maken.

Samenvatting Villa 227

Villa 227 is een heerlijk woonhuis en vakantiehuis maar tevens bijzonder interessant als beleggingsobject voor vakantieverhuur.

 • Perceelsoppervlakte            1.625 m2
 • Slaapkamers                         4
 • Badkamers                            4,5
 • Prachtige L-vormig infinity zwembad met zeezicht
 • Veel parkeerruimte op de kavel
 • Gemeubileerd

Deel dit verhaal, kies je platform!

Download de brochure van deze woning

In een gedetailleerde brochure presenteren wij u meer afbeeldingen en details van deze woning.
U kunt de brochure hier direct downloaden nadat u het formulier heeft ingevuld.

  Naam (*)

  E-mail adres (*)