• KAVELOPPERVLAKTE:

  1.738 M2

 • SLAAPKAMERS:

  4

 • BADKAMERS:

  3,5

 • VRAAGPRIJS:

  . 1.295.000

 • KAVELOPPERVLAKTE: 1.738 M2

 • SLAAPKAMERS: 4

 • BADKAMERS: 3,5

 • VRAAGPRIJS:

  . 1.295.000

 • KAVELOPPERVLAKTE: 1.738 M2

 • SLAAPKAMER: 4

 • BADKAMERS: 3,5

 • VRAAGPRIJS: . 1.295.000

De villa met appartement is fraai in harmonie met de ruime kavel te fase 4b van Coral Estate. Het panoramisch uitzicht, dertig meter boven zeeniveau, is in 1 woord spectaculair te noemen. Vraagprijs EUR. 1.295.000

Villa 216 biedt ruimte en comfort met een modern Caribisch design

Deze heerlijke familievilla verkeert in perfecte staat van onderhoud en is rustgevend door het pure design. De villa is fraai in harmonie met de ruime kavel te fase 4b van Coral Estate. Het panoramisch uitzicht, dertig meter boven zeeniveau, is in 1 woord spectaculair te noemen.

Het hoofdhuis bestaat uit een centraal gelegen woonkamer met fraaie open design keuken. Een van de eyecatchers vormt de moderne zandkleurige tegelvloer met tegels van rechthoekig formaat. Deze geven een extra ruimtelijke werking en komen in alle vertrekken terug. Hierdoor ontstaat een stijlvolle, rustige basis voor het interieur.

Aan de linkerzijde van de woonkamer bevindt zich de ruime hoofdslaapkamer met eigen luxe badkamer. Laatstgenoemde is compleet met dubbele wastafel, toilet en douche. Ook vanuit deze slaapkamer is een prachtig zeezicht te genieten. Achter de woonkamer gelegen bevindt zich een derde slaapkamer met luxe badkamer. Deze is voorzien van een wastafel, toilet en douche. Op deze etage bevinden zich tevens nog een gastentoilet en berging.

Aan de rechterzijde, richting zee kijkend, bevindt zich thans een ruime study. Een heerlijke ruimte welke ook vormgegeven zou kunnen worden als 2 slaapkamers met ertussen in een gedeelde badkamer. De aansluitingen voor waterleidingen en afvoer zijn reeds centraal onder de tegelvloer aanwezig. Een vooruitziende blik die een alternatief gebruik van deze ruimte voor de toekomst eenvoudig mogelijk maakt, indien gewenst.

Aan zeezijde van de woonkamer bevindt zich een heerlijk ruime veranda met spectaculair panoramisch zeezicht. Deze ruimte combineert het fraaie zeezicht – over het voorgelegen buitenterras met infinity pool en buitendouche – met heerlijke rust en koelte. De gehele woning is met shutters uitgevoerd waardoor deze goed ventileert.

Via makkelijk toegankelijke en strak vormgegeven trappen kunnen we de lagergelegen verdiepingen bereiken. Allereerst komen we bij de verdieping met het appartement. Deze heeft een heerlijke eigen veranda met prachtig zeezicht en bestaat uit een ruime woonkamer, een slaapkamer en luxe badkamer. Er zijn reeds aansluitingen om een kitchenette te plaatsen en eenvoudig kan tevens een tweede slaapkamer worden gerealiseerd. Dit is werkelijk een heerlijke ruimte voor wanneer u bezoek heeft en biedt ook mogelijkheden voor (toeristische) verhuur.

Op deze verdieping bevindt zich tevens de toegang tot twee betonnen waterreservoirs. Door het opslaan van regenwater bespaart u kosten voor het watergeven van planten en het is tevens milieuvriendelijk.

Wanneer we nog een verdieping omlaaggaan dan komen we bij de kelder. Deze loopt over de volledige breedte van de villa en biedt naast ruimte voor de zwembadapparatuur tevens goede opslagmogelijkheid. Ook deze ruimte is van airconditioning voorzien en zodoende kan hier ook heerlijk geklust of gehobbyd worden.

De tuinen rondom de villa zijn goed onderhouden en bieden plaats aan diverse zitjes, een palapa en carport. Bewust is ervoor gekozen om het vulkanisch klif zichtbaar te laten; dat in combinatie met lokale vegetatie geeft het Curaçaose natuurlijke karakter weer.

Details Villa 216:

Ruime villa met strak design in combinatie met Caribisch karakter. Goed te koelen, prachtig uitzicht en met een heerlijk gastenappartement.

Kavel: 1.738 m2

Slaapkamers: 3 + appartement en uitbreidingsmogelijkheid

Badkamers: 2.5 + 1 in appartement

Keuken: Modern design

Waterreservoirs voor opvang regenwater

Zwembad: infinity met spectaculair zeezicht

Buitendouche

Ruime veranda met prachtig zeezicht over de infinity pool

Lounge area met palapa

Carport

Deel dit verhaal, kies je platform!

Download de brochure van deze woning

In een gedetailleerde brochure presenteren wij u meer afbeeldingen en details van deze woning.
U kunt de brochure hier direct downloaden nadat u het formulier heeft ingevuld.

  Naam (*)

  E-mail adres (*)