• KAVELOPPERVLAKTE:

  1.120 M2

 • SLAAPKAMERS:

  4

 • BADKAMERS:

  3

 • VRAAGPRIJS:

  € 1.125.000

 • KAVELOPPERVLAKTE: 1.120 M2

 • SLAAPKAMERS: 4

 • BADKAMERS: 3

 • VRAAGPRIJS:

  €. 1.125.000

 • KAVELOPPERVLAKTE: 1.120 M2

 • SLAAPKAMERS: 4

 • BADKAMERS: 3

 • VRAAGPRIJS: € 1.125.000

Villa 199 is een fantastische modern tropische villa met prachtig uitzicht op de baai van Rif St. Marie. Vraagprijs EUR. 1.125.000

Villa 199 is een fantastische modern tropische villa met prachtig uitzicht op de baai van Rif St. Marie

Deze heerlijke villa is een echte eyecatcher op fase 4 van Coral Estate. De ronde façade met kenmerkende zuilen geeft de villa een vriendelijke uitstraling. De villa is in 2021-22 uitgebreid, voorzien van een nieuw dak en geheel gerenoveerd en gemoderniseerd. De toekomstige eigenaar koopt een zo goed als nieuw huis.

Als we de kavel betreden dan valt de prachtige tropische tuin op, die zorgt voor kleur en privacy. Palmbomen wuiven loom in de zeebries en vervolmaken de Caribische sfeer. In de tuin met haar vele soorten bloemen en planten ligt een ruime palapa verscholen; een heerlijke plek om in de schaduw te relaxen, terwijl u van het mooie zeezicht geniet.

Via een brede betonnen trap komen we op een natuurstenen terras met het nieuwgebouwde, heerlijk ruime zwembad (9×3 m). Vanaf dit terras is het genieten van het panoramische zeezicht over het zwembad heen – echt fantastisch om te zien hoe de kleur van het zwembad overgaat in de uitgestrekte zee. Het terras is overkapt door het overstek van het bovenliggende terras. Naast het terras in de tuin is een buitendouche geplaatst.

De toegang tot de villa bevindt zich aan de zijkant. Op de benedenverdieping vinden we drie ruime slaapkamers, elk met fantastisch zeezicht en hun eigen toegang tot het terras bij het zwembad. Een van de kamers heeft een privé badkamer met douche, hangtoilet en prachtig houten badmeubel met natuurstenen wasbak. Deze badkamer heeft shutters naar de achterzijde van de villa, die bijzonder goed ventileren.  De twee andere slaapkamers, waarvan 1 met walk-in kast, delen de tweede badkamer, die ook is uitgevoerd met douche, hangtoilet, houten badmeubel met natuurstenen wasbak en shutters voor ventilatie. De uitstraling van de inrichting is hoogwaardig en heerlijk rustgevend doordat de materiaal- en tegelkeuze consequent hetzelfde is doorgevoerd.

Vanuit de hal draait een trap met twee knikken naar de 1e verdieping. De achterzijde van het huis heeft hier grote ramen die zowel vanuit de hal, als vanuit de zitkamer prachtig zicht bieden op de achtertuin. Het 180 graden zeezicht dat zich ontvouwt als we de woonkamer betreden is indrukwekkend en adembenemend. Ook hier is gekozen voor dezelfde grote zandkleurige vloertegels. Het hoge spantenplafond is witgeschilderd, werkt zeer ruimtelijk en geeft koelte. De volledige voorgevel opent zich met vouwdeuren. De tegels lopen door op de overkapte veranda, waardoor deze een natuurlijke verlenging van de woonruimte binnen vormt.

Aan de linkerkant van de woonkamer bevindt zich de open design keuken met een fraai blad van antracietkleurig graniet. Het roestvrijstalen inductiefornuis is mooi opgenomen in de moderne witte keuken, die verder uiteraard is uitgevoerd met een vaatwasser. De rode KitchenAid retro designkoelkast vormt een kleurrijk accent. De strategisch geplaatste shutters naast het werkblad laten de wind heerlijk door de keuken waaien terwijl u aan het koken bent. Ondertussen geniet u van het weidse zeezicht. Naast de keuken is een bijkeuken met bergruimte.

De woonkamer biedt in de huidige opstelling plaats aan een eettafel, een zithoek met televisie en nog een zitje. Ook op de veranda bevindt zich een eethoek en een lounge gedeelte. De veranda is afgezet met roestvrijstalen palen met staaldraad waardoor de veiligheid is gewaarborgd zonder het zeezicht te beperken. De ronding van de veranda werkt speels en geeft het design van de woning extra allure. Het zeezicht vanaf dit niveau is spectaculair en toont de befaamde lichtblauwe rand aan het koraalrif van Rif St. Marie overduidelijk. Recht voor uw veranda zakt hier de zon ’s avonds in zee, wat een steeds wisselend kleurig lichttafereel verschaft.

Rechts van de woonkamer bevindt zich de vleugel met de hoofdslaapkamer. Deze is vanuit de woonkamer te bereiken en biedt tevens via openslaande deuren toegang tot de veranda. Ook is er een achterbalkon. Deze vleugel bestaat verder uit een ruime walk-in kast en een grote badkamer met balkon. De badkamer is uitgevoerd in dezelfde stijl als de badkamers beneden en heeft een douche, hangtoilet, houten badmeubel met twee natuurstenen wasbakken en shutters voor ventilatie.

Details:

Villa 199 is een heerlijke moderne design-woning met een Caribische uitstraling. Recent gerenoveerd biedt deze villa een zeer goede staat van onderhoud en onbezorgd toekomstig genieten, als woning, vakantiewoning of als investeringsvilla voor verhuur.

 • Kavel : 1.120 m2
 • Slaapkamers met zeezicht : 4
 • Badkamers : 3
 • Ruim zoutwaterzwembad met zeezicht
 • Buitendouche
 • Tropische tuin rondom
 • Lounge-palapa met elektra en verlichting
 • Parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen terrein
 • Loopafstand van het strand via de trap van het resort

Deel dit verhaal, kies je platform!

Download de brochure van deze woning

In een gedetailleerde brochure presenteren wij u meer afbeeldingen en details van deze woning.
U kunt de brochure hier direct downloaden nadat u het formulier heeft ingevuld.

  Naam (*)

  E-mail adres (*)