• KAVELOPPERVLAKTE:

  1.009 M2

 • SLAAPKAMERS:

  3

 • BADKAMERS:

  3,5

 • VRAAGPRIJS:

  EUR. 1.650.000

 • KAVELOPPERVLAKTE: 1.009 M2

 • SLAAPKAMERS: 3

 • BADKAMERS: 3,5

 • VRAAGPRIJS:

  EUR. 1.650.000

 • KAVELOPPERVLAKTE: 1.009 M2

 • SLAAPKAMERS: 3

 • BADKAMERS: 3,5

 • VRAAGPRIJS: EUR. 1.650.000

Villa 1211 is een heerlijk moderne Caribische villa met panoramisch zeezicht en veel privacy. Prijs EUR. 1.650.000.

Villa 1211 is een heerlijk moderne Caribische villa met panoramisch zeezicht en veel privacy

Levensgenieten, dat staat voorop bij het verblijven in villa ‘Sea You Soon’. Met veel smaak en gevoel voor stijl is deze villa gebouwd, afgewerkt en ingericht. De villa is slechts 1 jaar oud en de nieuwe eigenaar koopt een woning die eigenlijk zo goed als nieuw is. Tevens volledig ingericht dus onbezorgd genieten kan direct volop beginnen!

De ingang van de villa ligt aan straatzijde van de rustige cul-de-sac, terwijl de villa vooraan het klif ligt. Bij het betreden van de woning valt het fantastische zeezicht direct op. Binnenkomst is in de woonkamer, welke mooie hoge spantenplafonds heeft en uitgevoerd is met tropisch hardhouten shutter-ramen. De schuifpui aan zeezijde gaat flink ver open en daardoor loopt de woonkamer aangenaam over in de veranda.

Vanaf de veranda ervaart u een prachtig zeezicht en kijkt u tevens over het fraaie infinity-zwembad. Op de veranda bevinden zich een gezellige loungehoek, een grote eettafel en een bar, welke gezellig sociaal de veranda met de keuken verbindt. De grote shutterluiken van de keuken gaan met sterke gasveerarmen open en geven een bijzonder gezellig karakter aan het huis. Op de veranda bevindt zich tevens een buitentoilet, handig voor wanneer u het zwembad gebruikt en een zonnedek met overkapping. De barbecue en buitendouche ontbreken uiteraard niet.

De keuken van villa 1211 is heerlijk modern en uitgevoerd met alle moderne gemakken. Het hoge plafond loopt ook in de keuken door en dat geeft een aangenaam ruimtelijk effect. Wanneer u in de keuken bezig bent geniet u van een prachtig wijds zeezicht en bent u in contact met de andere bewoners op de veranda en in het zwembad. Een echt sociaal huis ontwerpen, dat was de opdracht voor de architect toen hij deze villa ging tekenen.

Een centrale gang verbindt de woonkamer met de keuken, 3 slaapkamers en wasmachineruimte annex berging. De hoofdslaapkamer is direct aan de veranda gelegen en heeft een brede schuifpui met glas. U stapt ’s ochtends bij het ontwaken desgewenst zo de veranda op voor een verfrissende duik in het zwembad! Deze slaapkamer is uitgevoerd met een en suite badkamer. Achter een room dividing wand bevindt zich een fraai badmeubel met 2 opzetspoelbakken, er is een heerlijke douche met rainshower en tevens een eigen afsluitbaar toilet. Een fraaie kastenwand vervolmaakt deze slaapkamer.

Twee ruime gastenslaapkamers zijn ook uitgevoerd met kastenwanden. Ook zij hebben elk een eigen badkamer met wastafel, douche met rainshower en toilet. Hardhouten shutterramen zorgen voor goede ontluchting in slaap- en badkamers. Alle slaapkamers zijn tevens voorzien van airconditioning.

De villa heeft een fijne, ruime oprit met parkeerplaats voor meerdere auto’s. Deze oprit wordt afgesloten middels een elektrische poort.

Samenvatting Villa 1211

Villa 1211 is een heerlijk woonhuis en vakantiehuis maar tevens bijzonder interessant als beleggingsobject voor vakantieverhuur.

Perceelsoppervlakte            1.009 m2

Slaapkamers                         3

Badkamers                            3,5

Prachtig infinity zwembad met panoramisch zeezicht

Veel parkeerruimte op de kavel

Gemeubileerd

Deel dit verhaal, kies je platform!

Download de brochure van deze woning

In een gedetailleerde brochure presenteren wij u meer afbeeldingen en details van deze woning.
U kunt de brochure hier direct downloaden nadat u het formulier heeft ingevuld.

  Naam (*)

  E-mail adres (*)