• KAVELOPPERVLAKTE:

  743 M2

 • SLAAPKAMERS:

  3

 • BADKAMERS:

  2,5

 • VRAAGPRIJS:

  US$. 695.000

 • KAVELOPPERVLAKTE: 743 M2

 • SLAAPKAMERS: 3

 • BADKAMERS: 2,5

 • VRAAGPRIJS:

  US$. 695.000

 • KAVELOPPERVLAKTE: 743 M2

 • SLAAPKAMERS: 3

 • BADKAMERS: 2,5

 • VRAAGPRIJS: US$. 695.000

Deze villa op Villapark Fontein wordt afgewerkt met eigentijds design en hoogwaardige materialen en biedt veel leefruimte en prachtig wijds uitzicht. Vraagprijs US$. 695.000

Moderne turn key villa D29 op Villapark Fontein

Te Villapark Fontein biedt ons label TeamCarib deze moderne nieuwbouw villa aan. Deze fraaie villa wordt turn key gebouwd op de Bergkamkavel D29. Geniet van een geweldig uitzicht over de omgeving van San Sebastian, de zoutpannen van Rif St. Marie aangevuld met zeezicht. Vanaf uw veranda ontvouwt zich dit prachtige spektakel.

Deze locatie is ook zeer aantrekkelijk vanwege de nabijheid van de stranden van Karakter, Daaibooi, Porto Marie en Cas Abou. Een geweldige locatie om te wonen, te genieten van uw vakantiehuis of te verhuren aan toeristen om een ​​mooi rendement op uw investering te behalen.

Bij aankomst rijdt u de auto comfortabel via de brede oprit omhoog de kavel op waarna u in de dubbele carport kunt parkeren. Via een centrale trap bereikt u de woonkamer van bovengelegen verdieping. Deze bestaat uit een heerlijk ruime lounge area met televisie en een ruime, zeer complete keuken met kookeiland als eyecatcher. Middels 3 sets aluminium vouwdeuren met glas openen de woonkamer en keuken bijna geheel naar de voorgelegen veranda.

Op de veranda bevinden zich een dining terrace, een lounge terrace, een ruim zwembad en zonneterras. Aan de zijkant van de villa is een buitentoilet, zeer comfortabel want bij het gebruik van het zwembad hoeft niemand door de woning naar het toilet te gaan. De veranda is aangenaam overdekt waardoor goede schaduw ontstaat, de terrassen liggen tevens goed op de wind.

De hoofdslaapkamer is heerlijk ruim en is uitgevoerd met een kastenwand alsmede privé badkamer met douche, wastafel en afsluitbaar toilet. Twee ruime gastenslaapkamers hebben tevens ieder een fraaie kastenwand en delen een gezamenlijke badkamer welke is uitgevoerd met een wastafel en afsluitbaar gedeelte waar zich de douche en het toilet bevinden.

De kavel is heerlijk ruim want voor de bouw van 2 villa’s zijn 3 kavels kadastraal samengevoegd tot 2 kavels. De privacy die u ervaart is zodoende erg aangenaam. Dit komt mede ook omdat de villa’s veel hoger liggen dan de villa’s aan de andere zijde van de straat, deze zijn juist naar beneden gebouwd vanaf de weg. Boven kavel D29 zijn geen andere bouwkavels maar puur natuurgebied.

Op de benedenverdieping achter de carport bevindt zich nog een wasmachineruimte met veel opberguimte. Tevens bevindt zich op dit niveau de technische ruimte van het zwembad.

Details:

De villa is afgewerkt met eigentijds design en hoogwaardige materialen en bestaat ​​uit:

– 3 slaapkamers

– 2 badkamers

– Buitentoilet bij het zwembad

– Design keuken met kookeiland

– Inpandige woonkamer

– Loungeruimte buiten

– Eetkamer buiten

– Ruim zwembad

– Inpandige carport voor 2 auto’s

De bouw van villa D29 start binnenkort.

Deel dit verhaal, kies je platform!

Download de brochure van deze woning

In een gedetailleerde brochure presenteren wij u meer afbeeldingen en details van deze woning.
U kunt de brochure hier direct downloaden nadat u het formulier heeft ingevuld.

  Naam (*)

  E-mail adres (*)