• KAVELOPPERVLAKTE: 11.971 m2

  • VRAAGPRIJS: $  649.000

  • KAVELOPPERVLAKTE: 11.971 m2

  • VRAAGPRIJS: $ 649.000

Prachtige ruime kavel met panoramisch zicht op zee en over het Binnenmeer van Rif St. Marie. Dankzij de royale oppervlakte kunnen op dit perceel – indien gewenst – 2 villa’s worden gebouwd, bijvoorbeeld een hoofdhuis en een gastenvilla. Vraagprijs USD. 649.000

Prachtige ruime kavel 804 met panoramisch zicht op zee en over het Binnenmeer van Rif St. Marie

Met een oppervlakte van ruim 11.971 m2 biedt dit perceel in fase 8 op Coral Estate maximale vrijheid en ruimte. Hoog gelegen, omgeven door groen en met weids uitzicht over de Caribische Zee enerzijds en een imponerend zicht over het zoutmeergebied van landhuis Rif aan de andere zijde. Geweldig ook hoe u vanaf hier iedere avond de zon de zee in ziet zakken. Dankzij de royale oppervlakte kunnen op dit perceel – indien gewenst – 2 villa’s worden gebouwd, bijvoorbeeld een hoofdhuis en een gastenvilla.

De nieuwe eigenaar van deze prachtige kavel heeft volledige vrijheid om met een architect en aannemer naar keuze een droomhuis te laten bouwen. Dit uiteraard binnen de op Coral Estate gelden bouwvoorwaarden.

Daarnaast is er een mogelijkheid om een ​​reeds ontworpen turn key villa te laten bouwen op dit perceel. Triangle Group Curaçao ontzorgt u daarbij volledig. U kunt deze villa bekijken via deze link https://trianglegroupcuracao.com/projecten/coral-estate-804/. Uiteraard kan dit ontwerp naar uw persoonlijke wensen worden aangepast.

Vraag TEAM Coral Estate Sales naar het de Bouwvoorwaarden en de bouwmogelijkheden.

Bijzonderheden:

– Royaal perceel van 11.971 m2

– Mogelijkheid om twee villa’s te realiseren

– Prachtige turn key villa beschikbaar, bouwtijd 14 maanden

Vraagprijs $. 649.000 kosten koper.

Overname SPF mogelijk waarbij 6% kosten koper wordt bespaard.

Deel dit verhaal, kies je platform!

Download de brochure van deze woning

In een gedetailleerde brochure presenteren wij u meer afbeeldingen en details van deze woning.
U kunt de brochure hier direct downloaden nadat u het formulier heeft ingevuld.

    Naam (*)

    E-mail adres (*)