• KAVELOPPERVLAKTE: 848 m2

  • VRAAGPRIJS: $  375.000

  • KAVELOPPERVLAKTE: 848 m2

  • VRAAGPRIJS: $ 375.000

Kopers van de kavels op fase 20 kunnen hun eigen droomvilla laten ontwerpen en bouwen. Er is een exclusieve samenwerking met STATE Architecten en het ontwikkelbedrijf van Coral Estate verzorgt de bouw van de villa’s. Vraagprijs USD. 375.000

Welkom te fase 20 in Coral Estate, wonen met zeezicht

Deze nieuwe ontwikkeling te Coral Estate bestaat uit 10 bouwkavels waar luxe villa’s gesitueerd worden. De kavels variëren in omvang van 842 m2 tot 2.233 m2 en hebben een hellend karakter. Vanaf de weg lopen de kavels omhoog richting het klif. Ongeveer halverwege de kaveldiepte bevindt zich een plateau waarop de villa’s fraai gepositioneerd worden.

Doordat de kavels vanaf de bocht van de weg richting het center ook in hoogte oplopen is ervoor gekozen om villa’s een bouwhoogte van 1, anderhalf en 2 bouwlagen toe te kennen.

Kopers van de kavels op fase 20 kunnen hun eigen droomvilla laten ontwerpen en bouwen. Er is een exclusieve samenwerking met STATE Architecten en het ontwikkelbedrijf van Coral Estate verzorgt de bouw van de villa’s. Zo is de koper verzekerd van een fraai design en hoogwaardige bouwkwaliteit. De turn key samenwerking voorziet in hoge kwaliteit van materialen en afwerking. Tevens zal de turn key bouwtermijn worden bewaakt en nagekomen; dat is prettig voor de kopers maar ook voor de omwonenden.

Naast een mooi zeezicht bieden de kavels van fase 20 tevens loopafstand van het strand van Karakter, van de bakkerij, de restaurants, Spa Wellness en duikfaciliteiten. Dat maakt wonen in fase 20 bijzonder aangenaam. Tevens biedt deze ligging ook extra goede toeristische verhuurmogelijkheden.

Details:

Kavel 2002 biedt een bijzonder aangenaam zeezicht. Binnen 3 minuten loopt u tevens vanaf deze kavel naar het strand en de resortfaciliteiten. Op de kavel mogen 2 woonlagen worden gebouwd.

Wilt u meer informatie over fase 20? De makelaars van TEAM Coral Estate Sales helpen u graag en laten u desgewenst de kavels en het fraaie uitzicht op locatie zien.

Deel dit verhaal, kies je platform!

Download de brochure van deze woning

In een gedetailleerde brochure presenteren wij u meer afbeeldingen en details van deze woning.
U kunt de brochure hier direct downloaden nadat u het formulier heeft ingevuld.

    Naam (*)

    E-mail adres (*)