skip to Main Content

Villa 626 heerlijke patiovilla op een ruime kavel

met goede privacy en zeezicht

  • Zeer gewild villatype op 780m2 grond
  • 3 Slaapkamers en 3,5 badkamers
  • Aantrekkelijke vraagprijs € 399.000

Perfect voor permanente bewoning en zeker ook voor verhuur

Veel privacy

Via de lange oprit bereikt u de woning die halverwege de kavel is gelegen. Hierdoor biedt de woning veel privacy ten opzichte van de weg en overige woningen.

Via de overdekte entrée heeft u toegang tot de hal met daarachter de royale woonkamer. De woonkamer is voorzien van hoge plafonds en twee dubbele deuren naar de grote half-overdekte porch welke mooi uitzicht geeft op zee. Door het royale terras en de woonkamer biedt de woning volop leefruimte. Het terras is geheel afgesloten door een balustrade en zodoende zeer veilige ruimte voor kinderen.

Helemaal up-to-date

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de half-open keuken welke in 2019 is geplaatst en is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur.De hoofdslaapkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en heeft dubbele openslaande deuren naar de porch. De en-suite badkamer is volledig uitgerust met wastafel, douche en toilet. De overige twee slaapkamers liggen aan de achterzijde van de woning en zijn beide voorzien van een eigen badkamer. In de hal is ook nog een gastentoilet. Beide slaapkamers zijn voorzien van nieuwe aluminium kozijnen met glazen shutters.

Heerlijke tuin

De prachtige leeftuin achter de woning ligt zeer goed op de wind. Hier is het echt goed vertoeven op de warme middagen van Curaçao. Er is een groot zwembad aangelegd met daaromheen veel ruimte om te genieten van de zon. Ook is er meer dan voldoende ruimte voor kinderen om te spelen. Een grote palapa biedt schaduw aan een comfortabele lounge area.

Zowel de voor- als achtertuin is zeer onderhoudsvriendelijk aangelegd en biedt meer dan voldoende ruimte om extra lounge-hoeken te creëren of de villa uit te breiden.

meneermevrouw


In een uitvoerige brochure presenteren wij u meer beelden en details van dit object. U kunt de brochure hier direct downloaden nadat u het formulier heeft ingevuld.

Heeft u vragen over dit object of over Coral Estate? Gebruikt u dan het formulier om uw vragen te stellen aan ons team of neem rechtstreeks contact met ons op. Onze uitgebreide contactgegevens staan verder op deze pagina vermeld.

Dit zijn uw adviseurs!

Neemt u voor vragen of aanvullende informatie contact op met het salesteam van Coral Estate Sales. Dat kan via ons kantoor op Curaçao, gevestigd op Coral Estate, of via ons kantoor in Zierikzee, Nederland.

De mensen van TEAM Coral Estate Sales in Nederland. Aanspreekpunt dichtbij huis en zeer regelmatig aanwezig op Curaçao.

 Flag_of_the_Netherlands  NEDERLAND: +31(0)88 1900222

De makelaars van TEAM Coral Estate Sales op Curaçao. Regelmatig versterkt met specialisten uit het Nederlandse team.

   CURAÇAO: +5999 521 37 65

De mensen van TEAM Coral Estate Sales in Nederland. Aanspreekpunt dichtbij huis en zeer regelmatig aanwezig op Curaçao.

 Flag_of_the_Netherlands  NEDERLAND:
+31(0)88 1900222

De makelaars van TEAM Coral Estate Sales op Curaçao. Regelmatig versterkt met specialisten uit het Nederlandse team.

   CURAÇAO:
+5999 521 37 65

DOWNLOAD DE CORAL ESTATE SALES UPDATE

…met nieuws, informatie en een selectie uit ons mooiste aanbod kavels, villa’s en appartementen op Coral Estate.

meneermevrouw


Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wenst u contact met één van onze makelaars op Curaçao of in Nederland? Gebruikt u dan het formulier om uw vraag te stellen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Deel deze pagina op

Bekijk ook

NEW-BUILD VILLA 543 – SOLD

On the generous, elevated plot 543 (3,726 m2) with magnificent sea views, we offer this modern new-build villa with over 240 square meters of living space. This is a project of Coral Estate and IHC Architects. The villa is built turnkey and can be completely adapted to your personal taste and wishes.
Bekijk deze villa

MAGNIFICENT 360° VIEW VILLA 813

This very large estate offers the owner maximum living space in a very comfortable tropical setting. The design of the house provides a magnificent view.
Bekijk deze villa

Patio villa 13 – UNDER CONTRACT

This delightful villa is a design by famous Dutch architect Jan des Bouvrie and is in close proximity to the sea and the Coral Estate Centre facilities. This beautiful patio villa is perfectly suited for permanent or recreational habitation and certainly also for rental.
Bekijk deze villa

OCEAN VIEW VILLA 502

Deze prachtige villa ligt fraai verscholen op een perceel met optimale privacy. Wanneer de voordeur opengaat, ontvouwt zich een prachtig panoramisch uitzicht op zee. De bekende "wow-factor" doet het hier overtuigend werken.
Bekijk deze villa
Back To Top