skip to Main Content

Villa 502 Meesterlijk in ruimte, uitzicht en privacy

ocean view met 180 graden uitzicht

  • Kavel van 1.494m2 met optimale privacy
  • Mogelijkheid om full-size gastenappartement te realiseren
  • Vraagprijs € 775.000

Villa met wow-factor dankzij magnifieke ligging

Villa met wow-factor

Deze heerlijke villa ligt prachtig verscholen op de hellende kavel met optimale privacy. De royale oprit naar de lagergelegen villa biedt alle ruimte om met de auto tot bij de voordeur te komen.

Wanneer de voordeur opengaat ontvouwt zich een prachtig panoramisch zeezicht. De welbekende ‘wow-faktor’ doet hier overtuigend zijn werk. Via de ruime hal, waar het gastentoilet en een berging zich bevinden, komen we in de woonkamer. Deze is voorzien van een prachtig hoog opengewerkte dakconstructie, welke de ruimtelijkheid vergroot.

Royale leefruimte buiten

De woonkamer en aangrenzende open keuken zijn voorzien van brede schuifdeuren die toegang geven tot de brede veranda. De dakconstructie loopt ver over de veranda door, waardoor deze heerlijk schaduwrijk is. Aan beide zijkanten van de veranda geven houten shutters de mogelijkheid om de wind te reguleren. Hierdoor heeft u altijd een prettig verkoelende bries op uw terras.

Middels 2 luie traptreden stappen we vanaf de veranda op het zonneterras waarin het verzonken zwembad uitnodigend lonkt. Ook vanuit het zwembad is het 180 graden brede zeezicht zeer aantrekkelijk. De ligging op het klif, 25 meter boven straatniveau, is spectaculair. De ruimte op veranda en zonnedek is ongekend groot. Links voor op het zonnedek geeft een prieel schaduw en is een comfortabele lounge hoek gesitueerd.

ruimte voor gastenappartement

Naast de woonkamer vinden we de ‘master wing’. Een heerlijk ruime slaapkamer, walk-in closet en comfortabele badkamer. Voorts bevindt zich op deze verdieping een gastenslaapkamer met en-suite badkamer.

Op de lagergelegen verdieping is ruimte voor een appartement. Deze ruimte bevindt zich thans in casco fase en is niet afgewerkt. Het gasten- of verhuurappartement dat hier gerealiseerd kan worden kan bestaan uit een woonkamer met slaapvoorziening, een keuken en badkamer. Ook deze verdieping geniet geweldig zeezicht. De kavel biedt hier bovendien de mogelijkheid om een palapa of zonneterras toe te voegen.

meneermevrouw


In een uitvoerige brochure presenteren wij u meer beelden en details van dit object. U kunt de brochure hier direct downloaden nadat u het formulier heeft ingevuld.

Heeft u vragen over dit object of over Coral Estate? Gebruikt u dan het formulier om uw vragen te stellen aan ons team of neem rechtstreeks contact met ons op. Onze uitgebreide contactgegevens staan verder op deze pagina vermeld.

Dit zijn uw adviseurs!

Neemt u voor vragen of aanvullende informatie contact op met het salesteam van Coral Estate Sales. Dat kan via ons kantoor op Curaçao, gevestigd op Coral Estate, of via ons kantoor in Zierikzee, Nederland.

De mensen van TEAM Coral Estate Sales in Nederland. Aanspreekpunt dichtbij huis en zeer regelmatig aanwezig op Curaçao.

 Flag_of_the_Netherlands  NEDERLAND: +31(0)88 1900222

De makelaars van TEAM Coral Estate Sales op Curaçao. Regelmatig versterkt met specialisten uit het Nederlandse team.

   CURAÇAO: +5999 521 37 65

De mensen van TEAM Coral Estate Sales in Nederland. Aanspreekpunt dichtbij huis en zeer regelmatig aanwezig op Curaçao.

 Flag_of_the_Netherlands  NEDERLAND:
+31(0)88 1900222

De makelaars van TEAM Coral Estate Sales op Curaçao. Regelmatig versterkt met specialisten uit het Nederlandse team.

   CURAÇAO:
+5999 521 37 65

DOWNLOAD DE CORAL ESTATE SALES UPDATE

…met nieuws, informatie en een selectie uit ons mooiste aanbod kavels, villa’s en appartementen op Coral Estate.

meneermevrouw


Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wenst u contact met één van onze makelaars op Curaçao of in Nederland? Gebruikt u dan het formulier om uw vraag te stellen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Deel deze pagina op

Bekijk ook

OCEAN FRONT VILLA 311

This ocean front villa will be situated on a plot directly on the beautiful Caribbean Sea, with a sandy private beach. Located in the Coral Estate Resort, with 24/7 security in the Caribbean island of Curacao.
Bekijk deze villa

Villa 217 OFFERS SPACE AND PRIVACY IN AN INTIMATE WAY

The signature of architect Henk Bolivar is unmistakable. In close collaboration with the owners of this spacious villa, the well-known architect designed an extremely attractive living environment in which the centrally located swimming pool is the eye-catcher.
Bekijk deze villa

OCEAN VIEW VILLA 502

Deze prachtige villa ligt fraai verscholen op een perceel met optimale privacy. Wanneer de voordeur opengaat, ontvouwt zich een prachtig panoramisch uitzicht op zee. De bekende "wow-factor" doet het hier overtuigend werken.
Bekijk deze villa

OCEAN FRONT VILLA 5

Villa 5 in Coral Estate is a real Caribbean style villa, located on a large lot (1,400 m2) directly on the sea. Through sliding doors you drive into the spacious terracotta-lined front yard to the entrance of the house.
Bekijk deze villa
Back To Top