skip to Main Content

Villa 216 MODERNE CARIBISCHE DESIGN VILLA

biedt veel ruimte en comfort

  • Moderne design villa op 1.738m2 perceel
  • 3 Slaapkamers en badkamers plus gastenappartement
  • Perfect onderhouden villa met vraagprijs $ 1.595.000

Spectaculair uitzicht op de Caribische Zee

Het uitzicht? Spectaculair!

Deze heerlijke familievilla verkeert in perfecte staat van onderhoud en is rustgevend door het pure design. De villa is fraai in harmonie met de ruime kavel te fase 4b van Coral Estate. Het panoramisch uitzicht, dertig meter boven zeeniveau, is in één woord spectaculair te noemen.

Het hoofdhuis bestaat uit een centraal gelegen woonkamer met fraaie open design keuken. Een van de eyecatchers vormt de moderne zandkleurige tegelvloer met tegels van rechthoekig formaat. Deze geven een extra ruimtelijke werking en komen in alle vertrekken terug. Hierdoor ontstaat een stijlvolle, rustige basis voor het interieur. Aan de rechterzijde, richting zee kijkend, bevindt zich thans een ruime study.

Volledig air-conditioned

Aan de linkerzijde van de woonkamer bevindt zich de ruime hoofdslaapkamer met eigen luxe badkamer. Ook vanuit deze slaapkamer is een prachtig zeezicht te genieten. Achter de woonkamer gelegen bevindt zich een derde slaapkamer met luxe badkamer.

Aan zeezijde van de woonkamer bevindt zich een met glas afgesloten veranda, welke met airconditioning gekoeld kan worden. Deze ruimte combineert een ruim zeezicht – over het voorgelegen buitenterras met infinity pool en buitendouche – met heerlijke rust en koelte. De gehele woning is met shutters en voorzetramen uitgevoerd. Hiermee worden geluid en stof buitengehouden en wordt een ideale leefomgeving gecreëerd om middels airconditioning te koelen. Mocht u de villa liever middels wind koelen dan kunnen de voorzetramen worden weggehaald zodat de wind via de shutters toegang tot het interieur krijgt.

zeer veel ruimte

Via makkelijk toegankelijke en strak vormgegeven trappen kunnen we de lager gelegen verdiepingen bereiken. Allereerst het appartement met heerlijke eigen veranda met prachtig zeezicht, ruime woonkamer, slaapkamer en luxe badkamer.

Wanneer we nog een verdieping omlaag gaan dan komen we bij de kelder. Deze loopt over de volledige breedte van de villa en biedt naast ruimte voor de zwembadapparatuur tevens goede opslagmogelijkheid.

De tuinen rondom de villa zijn goed onderhouden en bieden plaats aan diverse zitjes, een palapa en carport. Bewust is ervoor gekozen om het vulkanisch klif zichtbaar te laten; dat in combinatie met lokale vegetatie geeft het Curaçaose natuurlijke karakter weer.

meneermevrouw


In een uitvoerige brochure presenteren wij u meer beelden en details van dit object. U kunt de brochure hier direct downloaden nadat u het formulier heeft ingevuld.

Heeft u vragen over dit object of over Coral Estate? Gebruikt u dan het formulier om uw vragen te stellen aan ons team of neem rechtstreeks contact met ons op. Onze uitgebreide contactgegevens staan verder op deze pagina vermeld.

Dit zijn uw adviseurs!

Neemt u voor vragen of aanvullende informatie contact op met het salesteam van Coral Estate Sales. Dat kan via ons kantoor op Curaçao, gevestigd op Coral Estate, of via ons kantoor in Zierikzee, Nederland.

De mensen van TEAM Coral Estate Sales in Nederland. Aanspreekpunt dichtbij huis en zeer regelmatig aanwezig op Curaçao.

 Flag_of_the_Netherlands  NEDERLAND: +31(0)88 1900222

De makelaars van TEAM Coral Estate Sales op Curaçao. Regelmatig versterkt met specialisten uit het Nederlandse team.

   CURAÇAO: +5999 521 37 65

De mensen van TEAM Coral Estate Sales in Nederland. Aanspreekpunt dichtbij huis en zeer regelmatig aanwezig op Curaçao.

 Flag_of_the_Netherlands  NEDERLAND:
+31(0)88 1900222

De makelaars van TEAM Coral Estate Sales op Curaçao. Regelmatig versterkt met specialisten uit het Nederlandse team.

   CURAÇAO:
+5999 521 37 65

DOWNLOAD DE CORAL ESTATE SALES UPDATE

…met nieuws, informatie en een selectie uit ons mooiste aanbod kavels, villa’s en appartementen op Coral Estate.

meneermevrouw


Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wenst u contact met één van onze makelaars op Curaçao of in Nederland? Gebruikt u dan het formulier om uw vraag te stellen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Deel deze pagina op

Bekijk ook

Ocean front Villa 2 on beautiful location

Located on a spacious 'first line' sea lot of 1,320m2, directly on the Caribbean Sea. Ocean view in optima forma! The azure water is accessible from a small private coral beach, accessible by a natural staircase.
Bekijk deze villa

SCHITTERENDE PATIOVILLA 626 (SOLD)

Deze villa is perfect geschikt om permanent in te wonen maar zeker ook om te verhuren. De woning en tuin bieden de bewoners naast veel extra leefruimte ook zeer veel schaduw en wind.
Bekijk deze villa

LOT 823 VILLA AROVE ESTATE

The combination of the large plot 822 or plot 823 and the spacious layout of this new build villa gives the owner a unique private estate on the beautiful resort Coral Estate.
Bekijk deze villa

Villa 228 is brand new and with apartment (SOLD)

A unique opportunity to complete sea view villa 228 and associated apartment according to your own wishes.
Bekijk deze villa
Back To Top