skip to Main Content

Villa 7 fantastische tropische ocean front villa

op loopafstand van coral estate centre

  • Direct aan zee gelegen villa op een perceel van 1.350m2
  • 3 Slaapkamers en 2 badkamers, uitbreiding op eigen perceel mogelijk
  • Aantrekkelijke vraagprijs $ 995.000

Ocean front aan de azuurblauwe baai op een steenworp van Coral Estate Centre

Magnifiek zeezicht

Wat een heerlijk minimalistisch ontwerp kent deze villa! Gelegen in een strak vormgegeven, onderhoudsarme en goed verzorgde voortuin komt de villa optimaal tot zijn recht. Zodra de voordeur opengaat ontvouwt zich een prachtig uitzicht over de zee. Het uitzicht op zee is vanaf de porch en vanuit de woonkamer en keuken adembenemend; deze villa ligt echt aan het koraalrif met het kenmerkende Caribisch blauwe kleurverloop.

Tropisch gevoel

Aangrenzend aan de woonkamer met open keuken en kookeiland ligt, onder de ruime overstek van het dak, een L-vormige porch met fraaie hardhouten zonwerende shutterluiken. Deze luiken zijn niet alleen functioneel omdat ze het zonlicht weren en de heerlijk verkoelende zeebries binnenlaten, maar zijn tevens een stijlvol element dat het Caribische karakter van de villa versterkt.

De tuin aan zeezijde is heerlijk ruim met een royaal zwembad met zonneterras waarop 6 ligbedden u uitnodigen om heerlijk te relaxen. Hebt u behoefte aan schaduw? Dan biedt de naast het zwembad gelegen palapa uitkomst. Hier heeft de zeebries vrij toegang en zorgt voor verkoeling. De palapa is tevens een stijlelement uit de Curaçaose architectuur die sfeer en gezelligheid aan de tuin geeft. De keuze voor palmbomen, zeedruif, bougainville (trinitaria) en lokale planten maakt het tropische gevoel compleet.

zeer royale vertrekken

De master bedroom is via openslaande deuren van de porch te bereiken. Ontwaken met zeezicht en dan een frisse duik in eigen zwembad nemen, dat wil toch iedereen! De slaapkamers zijn uitgevoerd met hardhouten shutterramen en houten plafonds, waarmee een relaxte sfeer wordt gecreëerd. Vanuit de master bedroom is de naastgelegen ruime badkamer te bereiken.

De kavel en deze villa bieden desgewenst ruimte tot uitbreiding en zijn heerlijk gelegen op 2 minuten loopafstand van het strand, de restaurants Karakter en Koraal, Spa Centre 8 The Experience en Coral Divers duikshop.

meneermevrouw


In een uitvoerige brochure presenteren wij u meer beelden en details van dit object. U kunt de brochure hier direct downloaden nadat u het formulier heeft ingevuld.

Heeft u vragen over dit object of over Coral Estate? Gebruikt u dan het formulier om uw vragen te stellen aan ons team of neem rechtstreeks contact met ons op. Onze uitgebreide contactgegevens staan verder op deze pagina vermeld.

Dit zijn uw adviseurs!

Neemt u voor vragen of aanvullende informatie contact op met het salesteam van Coral Estate Sales. Dat kan via ons kantoor op Curaçao, gevestigd op Coral Estate, of via ons kantoor in Zierikzee, Nederland.

De mensen van TEAM Coral Estate Sales in Nederland. Aanspreekpunt dichtbij huis en zeer regelmatig aanwezig op Curaçao.

 Flag_of_the_Netherlands  NEDERLAND: +31(0)88 1900222

De makelaars van TEAM Coral Estate Sales op Curaçao. Regelmatig versterkt met specialisten uit het Nederlandse team.

   CURAÇAO: +5999 521 37 65

De mensen van TEAM Coral Estate Sales in Nederland. Aanspreekpunt dichtbij huis en zeer regelmatig aanwezig op Curaçao.

 Flag_of_the_Netherlands  NEDERLAND:
+31(0)88 1900222

De makelaars van TEAM Coral Estate Sales op Curaçao. Regelmatig versterkt met specialisten uit het Nederlandse team.

   CURAÇAO:
+5999 521 37 65

DOWNLOAD DE CORAL ESTATE SALES UPDATE

…met nieuws, informatie en een selectie uit ons mooiste aanbod kavels, villa’s en appartementen op Coral Estate.

meneermevrouw


Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wenst u contact met één van onze makelaars op Curaçao of in Nederland? Gebruikt u dan het formulier om uw vraag te stellen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Deel deze pagina op

Bekijk ook

MAGNIFICENT 360° VIEW VILLA 813

This very large estate offers the owner maximum living space in a very comfortable tropical setting. The design of the house provides a magnificent view.
Bekijk deze villa

LOT 823 VILLA AROVE ESTATE (UNDER CONTRACT)

The combination of the large plot 822 or plot 823 and the spacious layout of this new build villa gives the owner a unique private estate on the beautiful resort Coral Estate.
Bekijk deze villa

Villa 217 OFFERS SPACE AND PRIVACY IN AN INTIMATE WAY

The signature of architect Henk Bolivar is unmistakable. In close collaboration with the owners of this spacious villa, the well-known architect designed an extremely attractive living environment in which the centrally located swimming pool is the eye-catcher.
Bekijk deze villa

VILLA 208: PANORAMIC OCEAN VIEW AND A SEPARATE GUEST APARTMENT

Villa 208 is a wonderfully attractive villa

Bekijk deze villa
Back To Top