Villa El Pueblo 13 (Verkocht)

Vierkantemeter

428

Slaapkamers

2

Badkamers

2

BOUWJAAR

Vraagprijs

428

2

2

Villa El Pueblo 13 is mooi gemoderniseerd en heeft een cementen strijkvloer. Bijzonder is hoe hier iedere avond de zon recht voor u de zee in zakt.

PRACHTIG GELEGEN TROPISCHE VILLA MET WIJDS ZEEZICHT NABIJ STRAND

Het is altijd bijzonder wanneer op Coral Estate een El Pueblo villa beschikbaar komt. Als één van de eerste villa’s die op het luxe resort gebouwd werden is het type El Pueblo op een schitterende locatie gelegen. De villa is compact maar bijzonder compleet en werkelijk prachtig gelegen.

Villa El Pueblo 13 is mooi gemoderniseerd en heeft een cementen strijkvloer. De woonkamer is heerlijk ruimtelijk door het hoge spantenplafond. Alle ramen en deuren zijn uitgevoerd van hoge kwaliteit tropisch hardhout. De ramen hebben deels glas en deels shutters zodat de villa heerlijk koel is en goed geventileerd kan worden. De shutters geven ook een mooie sfeer qua aangezicht.

Vanuit de woonkamer is de aangename veranda bereikbaar; binnen- en buitenleven lopen hier aangenaam in elkaar over. Opvallend is het ruime, brede zwembad van waaruit u een panoramisch zeezicht heeft. Op de veranda is genoeg ruimte voor een eettafel, lounge set en zonnebedden. Hier geniet u heerlijk van tropische dagen en mooie avonden. Bijzonder is hoe hier iedere avond de zon recht voor u de zee in zakt.

De villa heeft 2 slaapkamers met elk een eigen badkamer met wastafel, douche en toilet. De kamers zijn uitgevoerd met inbouwkasten en voorzien van airconditioning.

Via een trap buitenom langs het huis is de toegang tot de lagergelegen berging waarin tevens de wasmachine en wasdroger staan. Aan de andere zijde is een tweede berging gelegen alsmede een ruimte voor de pomp en filter van het chloorzwembad. Onder de veranda is nog een open ruimte waar desgewenst nog een extra ruime berging gemaakt kan worden of – bijvoorbeeld – een ruimte om duikuitrusting uit te spoelen en te drogen te hangen. De villa is aan de buitenzijde fraai afgewerkt met natuurstenen, deze combineren bijzonder fraai met het tropische hardhout.

Deze villa wordt gemeubileerd aangeboden. Tevens zijn er toekomstige verhuurboekingen die, indien gewenst, met de villa meegeleverd kunnen worden.

Details El Pueblo 2:

Wilt u heerlijk wonen, genietend van een prachtig uitzicht op zee? Dan is dit huis een aanrader!

Perceeloppervlakte              428 m2

Slaapkamers                           2

Badkamers                               2

Berging met wasmachine en droger

Ruim ocean view zwembad

In goede staat en mooi afgewerkt

Gemeubileerd

Goede verhuurmogelijkheden met lopende boekingen (indien gewenst)

De woning is beschikbaar; aanvaarding in overleg.

Download de brochure van
deze woning

In een gedetailleerde brochure presenteren wij u meer afbeeldingen en details van deze woning. U kunt de brochure hier direct downloaden nadat u het formulier heeft ingevuld.