Villa 707 (Onder contract)

Vierkantemeter

1138

Slaapkamers

3

Badkamers

3

BOUWJAAR

Vraagprijs

$499000

1138

3

3

499000

Deze woning is goed onderhouden en wordt inclusief inventaris verkocht. Graag nodigen wij u uit om de heerlijke ambiance persoonlijk te ervaren.

Villa 707 heerlijk patiovilla met veel privacy

Deze mooie Patiovilla is een ontwerp van Jan des Bouvrie en ligt in fase 7 van Coral Estate. Door de ligging op de kleine heuvelrug met zowel een voor- als achtertuin, is de villa perfect geschikt voor permanente bewoning of voor vakantie verhuur.

De entrée biedt toegang tot de hal met daarachter de royale woonkamer. De woonkamer is voorzien van hoge plafonds en twee dubbele deuren en een schuifdeur naar de grote half overdekte porch waar vandaan u uitzicht heeft op zee. Door het royale terras en de woonkamer biedt de woning volop leefruimte.

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de moderne halfopen keuken welke comfortabel is voorzien van apparatuur. De ligging van de keuken is heerlijk centraal tussen de woonkamer enerzijds en de tuin waar veel geleefd wordt anderzijds. De hoofdslaapkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en heeft dubbele openslaande deuren naar de veranda. De moderne en-suite badkamer is volledig uitgerust met wastafel, douche en toilet.

De overige twee slaapkamers liggen aan de achterzijde van de woning en zijn beide voorzien van een eigen badkamer. Beide slaapkamers beschikken over dubbele openslaande deuren naar de ruime tuin met prachtig zwembad en magistraal uitzicht over het groene gebied naar de achterkant van het resort. In de hal is het gastentoilet gelegen.

De prachtige leeftuin achter de woning ligt zeer goed op de wind. Hier is het echt goed vertoeven op de warme middagen van Curaçao. Er is een groot zwembad aangelegd met daaromheen veel ruimte om te genieten van de zon. Ook is er nog meer dan voldoende ruimte voor kinderen om te spelen. Om uit de zon te ontsnappen is er een grote palapa gebouwd. Door de ruime opzet van de achtertuin zijn er meerdere plekken waar u heerlijk kunt zitten en kunt genieten van de prachtige omgeving. Hier bevindt zich tevens de ruime vrijstaande berging. Zowel de voor als achtertuin is zeer onderhoudsvriendelijk aangelegd.

Deze woning is goed onderhouden en wordt inclusief inventaris verkocht. Graag nodigen wij u uit om de heerlijke ambiance persoonlijk te ervaren.

Details:

  • Slaapkamers 3
  • Badkamers 3
  • Apart gastentoilet
  • Kavel 1.138 m2
  • Tuin met zwembad en palapa
  • Inventaris inclusief

Download de brochure van
deze woning

In een gedetailleerde brochure presenteren wij u meer afbeeldingen en details van deze woning. U kunt de brochure hier direct downloaden nadat u het formulier heeft ingevuld.