Villa 603 (Onder Contract)

Vierkantemeter

650

Slaapkamers

3

Badkamers

2

BOUWJAAR

Vraagprijs

$649000

650

3

2

649000

Er zijn van die villa’s waardoor je direct geraakt wordt als je er binnen loopt. Dit is zo’n typische villa waarbij de sfeer je omarmd. Direct bij het openen van de voordeur lacht de Caribische zee je vriendelijk toe.

Het oorspronkelijk design van deze patio villa is van de hand van de bekende Nederlandse architect Jan des Bouvrie. De eigenaren hebben dit ontwerp tijdens een renovatie in 2014 naar zeezijde uitgebouwd. Er is een zeer gezellige porch aan de villa ontstaan met een aparte zit- en eethoek. Middels een comfortabele trap bereikt u nog een niveau naar beneden, waar zich het pool deck met zonneterrassen en de centraal gelegen, verrijdbare gazebo bevindt voor schaduw.

Centrale verbindingsfactor in deze villa is zeezicht. Waar we ons ook bevinden, de oceaan toont haar aantrekkingskracht in volle glorie. Wat opvalt is het hoge afwerkingsniveau en de perfecte staat van deze villa.

Wonen aan zee vergt onderhoud en de huidige eigenaren verzorgen de villa optimaal. In de aangenaam lichte woonkamer bevindt zich ook de open, handgemaakte keuken in landelijke stijl en voorzien van alle comfort. Vanuit de woonkamer, met eigen toegang naar de veranda, bevindt zich de master bedroom met en suite badkamer met douche, wastafel en toilet.

Direct bij de entree van de villa is een gedeelde badkamer met gastentoilet gesitueerd. Ernaast bevinden zich 2 slaapkamers, waarvan er 1 thans als walk in closet gebruikt wordt. In deze villa wordt uitermate slim gebruik gemaakt van de beschikbare ruimte. Ondanks de redelijk compacte omvang van de villa voelen de diverse vertrekken ruimtelijk aan. Door de slimme toevoeging van de extra porch ontstaat buiten veel extra leefruimte.

Samenvatting Villa 603

De villa staat op een ruime kavel met goede parkeergelegenheid en met een zeer onderhoudsvriendelijke en goed verzorgde tuin.
Perceeloppervlakte 640 m2
Woonoppervlakte 194 m2
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Bijzonderheden Spectaculair mooi zeezicht

Download de brochure van
deze woning

In een gedetailleerde brochure presenteren wij u meer afbeeldingen en details van deze woning. U kunt de brochure hier direct downloaden nadat u het formulier heeft ingevuld.