Vierkantemeter

2354

Slaapkamers

3

Badkamers

2

BOUWJAAR

Vraagprijs

$1450000

2354

3

2

$

1450000

De villa heeft een vriendelijke uitstraling en dat komt mede door de afgeronde hoeken die architect Henk Bolivar in het ontwerp aanbracht. De locatie op de kavel is goed gekozen en waarborgt optimale privacy en panoramische zichtlijnen naar zee.

Villa 526 te Coral Estate is een heerlijke moderne tropische villa op een fantastisch ruime zeezicht kavel

Op de weg van fase 5, na de afslag naar de cul-de-sac op fase 5, ligt deze prachtige villa op een 2.354 grootte kavel. Mooi verscholen vanaf de weg door de brede groenstrook heeft de villa veel privacy. Een mooie poort met elektronisch openslaande deuren geeft toegang tot de kavel waarna de oprit naar achter de villa voert waar de carport met werkplaats gelegen zijn.

De villa heeft een vriendelijke uitstraling en dat komt mede door de afgeronde hoeken die architect Henk Bolivar in het ontwerp aanbracht. De locatie op de kavel is goed gekozen en waarborgt optimale privacy en panoramische zichtlijnen naar zee. Wanneer we de villa betreden en de woonkamer binnenstappen worden we dan ook aangenaam overweldigd door dit zeezicht. De hardhouten schuifdeuren openen soepel en maken dat de woonkamer en voorgelegen veranda 1 geheel worden.

De keuken is een echte eyecatcher en vormt als eiland de centrale plaats aan de woonkamer. De keuken ligt iets verhoogd en daarmee wordt de illusie van separate ruimtes binnen 1 geheel gecreëerd. Zeer functioneel is het eiland met spoel- en kookgedeelte, aangevuld met de fraaie kastenwand waarin de heteluchtoven, stoomoven, koffiemachine en Amerikaanse koelkast zijn geïntegreerd. Smaakvol modern en uitgesproken sfeervol.

De veranda is heerlijk schaduwrijk doordat het dak erboven goed doorloopt. Het infinity zwembad ligt centraal aan de voorzijde van het terras en heeft een fraaie donkere coating, wat mooi past bij het ingetogen karakter van de villa en de moderne designkeuzes. De tuin is basic ingericht en onderhoudsarm. Voorzien van Curaçaose planten en rotsen en – indien gewenst – makkelijk aan te vullen met extra planten voor degene die van een bloemrijke tuin houdt.

Links van de woonkamer, naar zee kijkend, bevindt zich de technische ruimte met tevens opslagruimte en vervolgens de hoofdslaapkamer met fraai zeezicht. Deze slaapkamer heeft een walk through kast en een ruime privé badkamer. Vanuit de slaapkamer betreedt u eenvoudig het zwembadterras voor een heerlijke frisse ochtendduik.

Aan de andere zijde van de woonkamer bevindt zich de pantry alsmede 2 gastenslaapkamers met een gedeelde badkamer. 1 van de gastenslaapkamers heeft wijds zeezicht en direct toegang tot het zwembadterras. Voor de villa, in de tuin, bevindt zich een lounge palapa; een fijne plek voor wie even een momentje voor zichzelf wenst.

Achter de villa bevindt zich de carport met ruime werkplaats. Dit gebouw heeft tevens een berging voor gasflessen en de kliko. Naast dit gebouw bevindt zich een buitenatelier annex hobbyruimte, uitgevoerd met palapadak en semi-open paneelwanden voor goede ventilatie.

De ruime kavel (2.354 m2) biedt mogelijkheden om de villa uit te breiden. 30% van de kavel mag worden gebruikt als woonruimte en die 700 m2 zijn nog niet half gebruikt. Wenst u dus meer dan 3 slaapkamers dan is er ruimte genoeg om de villa naar uw wensen uit te breiden.

Details:
– Kavel 2.354 m2
– Slaapkamers 3
– Badkamers 2
– Moderne eilandkeuken
– Infinity pool
– Pantry en technische ruimte
– Carport
– Werkplaats
– Outdoor hobbyruimte
– Lounge palapa
– Ruime uitbreidingsmogelijkheden

Download de brochure van
deze woning

In een gedetailleerde brochure presenteren wij u meer afbeeldingen en details van deze woning. U kunt de brochure hier direct downloaden nadat u het formulier heeft ingevuld.