Villa 44 (Onder Contract)

Vierkantemeter

1090

Slaapkamers

4

Badkamers

3

BOUWJAAR

Vraagprijs

$695000

1090

4

3

695000

Een heerlijke moderne villa met separaat gastenappartement op loopafstand van strand en het centre. Heerlijk om te wonen, als vakantievilla en voor vakantieverhuur.

Villa 44 is een heerlijke villa met eigentijds design op loopafstand van strand en centre

 

Het is wel bijna zeker dat villa 44 bij mensen die Coral Estate kennen zeer bekend is. De villa is opvallend aan de doorgaande weg naar de zeevilla’s van Coral Estate en opgebouwd uit 2 woonlagen. De kavel is heerlijk ruim met 1.090 m2, tropisch van uitstraling maar gemakkelijk in onderhoud.

Als we bij de villa aankomen dan gaan we eerst met de trap naar boven. Hier bevindt zich de eigenarenverdieping met heerlijk zeezicht veranda, het zwembad en een comfortabele woning met ruime woonkamer, moderne – open design – eiland keuken en 2 slaapkamers met gedeelde ruime badkamer. De slaapkamers zijn aangenaam van formaat en beide uitgevoerd met 2 ramen met glazen shutters, hierdoor kan de wind heerlijk door de slaapkamers en villa. Uiteraard zijn de slaapkamers ook met airconditioning uitgevoerd. De gedeelde badkamer is aangenaam ruim en uitgevoerd met douche, brede moderne wastafel en toilet. De tegelkeuze is smaakvol in een zandkleur en moderne ceramische tegel.

De woonkamer is aangenaam licht en loopt aan zeezijde naadloos over in de veranda. De eilandkeuken is modern wit uitgevoerd met veel bergruimte en alle gewenste apparatuur ingebouwd; koelkast, vaatwasser en oven. Het kookeiland heeft tevens een breakfast bar met 4 barkrukken. Vanaf de veranda stapt u zo het zwembad in en hebt u een fraai zicht op de zee en de tropische tuin. U zit hier heerlijk in de schaduw met als verkoeling de fijne zeebries. In het verlengde van de veranda bevindt zich een zonneterras met daarnaast een ruimte waar de airconditioning units en boiler uit het zicht staan.

De benedenverdieping kan als separaat appartement dienen voor wanneer u familie of vrienden op bezoek krijgt of middels (vakantie)verhuur inkomsten wilt hebben. De fine overdekte veranda biedt goed schaduw en plaats aan een eethoek en loungegedeelte. De keuken van het appartement is heerlijk ruim, met kookeiland en alle volledige apparatuur. Beide gastenslaapkamers hebben een eigen en suite badkamer met douche, wastafel en toilet. Ook hier hebben de slaapkamers 2 ramen uitgevoerd met glazen shutters, alsmede airconditioning units. Ook de badkamers zijn met een raam met glazen shutters uitgevoerd voor goede ontluchting.

De veranda van het appartement is aangenaam ruim en sluit aan op de tropische tuinen. Hier bevindt zich tevens een zonneterras, mooie palmen en lokale begroeiing. Naast het appartement bevindt zich een ruime berging waar de pomp en het filter van het zwembad zich bevinden.

Details villa 44:

Een heerlijke moderne villa met separaat gastenappartement op loopafstand van strand en het centre. Heerlijk om te wonen, als vakantievilla en voor vakantieverhuur.

Kavel               :           1.090 m2

Slaapkamers   :           4

Badkamers      :           3

Separaat appartement

Geheel gemeubileerd aangeboden

Ocean view zwembad

Ruime tropische tuinen

Op loopafstand van strand en centre

Goede verhuurmogelijkheden

Download de brochure van
deze woning

In een gedetailleerde brochure presenteren wij u meer afbeeldingen en details van deze woning. U kunt de brochure hier direct downloaden nadat u het formulier heeft ingevuld.