Villa 221 (Onder contract)

Vierkantemeter

1801

Slaapkamers

4

Badkamers

3

BOUWJAAR

2009

Vraagprijs

$1045000

1801

4

3

2009

1045000

Op fase 4b van Coral Estate bevindt zich deze heerlijke, ruime villa. Mooi van het klif af gebouwd biedt de villa meer ruimte dan u vanaf de weg kijkend zou vermoeden.

VILLA 221 IS EEN FANTASTISCHE TROPISCHE VILLA MET ADEMBENEMEND ZEEZICHT EN VEEL PRIVACY

Op fase 4b van Coral Estate bevindt zich deze heerlijke, ruime villa. Mooi van het klif af gebouwd biedt de villa meer ruimte dan u vanaf de weg kijkend zou vermoeden. Bij het binnengaan van de villa is reeds vanuit de woonkamer het zeezicht spectaculair!

De villa is in 2009 onder architectuur gebouwd door Studi Acht architecten in nauwe samenwerking met de eerste eigenaren die thans de villa verkopen. Deze eigenaren hebben de villa altijd als vakantiehuis genoten en kozen ervoor deze niet te verhuren, echter is de villa ook voor dat doel en als volwaardig woonhuis prima geschikt.

Op de bovenste verdieping bevindt zich de woonkamer met open keuken – met kookeiland. Deze ruimte heeft een hoog plafond wat een prettig ruimtelijk effect geeft. Deze hoogte zorgt tevens voor aangename verkoeling, dit geholpen door de shutters die in het huis geplaatst zijn. Vanuit de woonkamer biedt een schuifpui toegang tot de ruime veranda met prachtig zeezicht. Twee statige trappen leiden vervolgens naar het ruime zwembad deck en gazebo met lounge area.

Vanuit de woonkamer is tevens een ruime berging toegankelijk waarin zich tevens een wasmachineaansluiting en warmwaterboiler bevinden. De ruime hoofdslaapkamer bevindt zich aan de ene kant van de woonkamer, heeft prachtig zeezicht, een en suite badkamer en walk in kast. Aan de andere zijde van de woonkamer bevinden zich een ruime gastenslaapkamer en separate badkamer.

Via de fraaie trap gaan we vanaf de veranda een verdieping lager. Het zwembad aldaar is heerlijk ruim van formaat en nodigt niet alleen uit om lekker in te hangen maar tevens om echt in te zwemmen. Voor het zwembad bevindt zich een overdekte lounge area waar een heerlijke bries voor verkoeling zorgt en het zeezicht wijds en adembenemend is. Wanneer we vanaf hier terugkijken naar de villa dan valt goed op hoe groot deze werkelijk is, zonder daarbij het vriendelijke Caribische karakter te verliezen.

Deze benedenverdieping biedt tevens ruimte aan een fijn gastenappartement met eigen veranda, woonkamer, keuken, 2 slaapkamers en een ruime badkamer. Ook vanuit dit appartement en bijbehorende veranda geniet u van een aansprekend zeezicht. Bij het appartement zijn tevens twee handige bergingen gesitueerd alsmede een carport die, desgewenst, ook nog tot extra slaapkamer met eigen badkamer (of thuiskantoor of fitness ruimte) gemaakt zou kunnen worden; mogelijkheden te over. Naast de carport bevindt zich nog een heerlijk zonneterras met uitzicht over het zwembad en de zee.

Details:
– Kavel 1.801 m2
– Aan beide zijde ruime groenstroken voor extra privacy
– Slaapkamers 4 (mogelijk 5)
– Badkamers 3 (mogelijk 4)
– Ruim zwembad
– Carport
– Overdekte lounge area met prachtig zeezicht

– Gemeubileerd

Deze villa is in perfecte staat van onderhoud en biedt veel woonplezier als woonhuis en vakantievilla. Ook als investeringsvilla voor vakantieverhuur is deze woning uitermate goed geschikt.

Download de brochure van
deze woning

In een gedetailleerde brochure presenteren wij u meer afbeeldingen en details van deze woning. U kunt de brochure hier direct downloaden nadat u het formulier heeft ingevuld.