Villa 11 (Onder Contract)

Vierkantemeter

1300

Slaapkamers

4

Badkamers

4

BOUWJAAR

2022

Vraagprijs

$2075000

1300

4

4

2022

$

2075000

Prijs op aanvraag

Ocean front villa 11 is uniek, modern en uitgevoerd met eigentijdse luxe

OCEAN FRONT VILLA 11 IS UNIEK, MODERN EN UITGEVOERD MET EIGENTIJDSE LUXE

Maak kennis met deze prachtige villa die speciaal voor kavel 11 te Coral Estate ontworpen wordt. Gelegen aan het 10-tinten-blauwe koraalrif van Rif St. Marie, op 3 minuten loopafstand van het strand van Karakter, de duikschool, spa wellness, restaurants en bakkerij. Een fantastische locatie om te wonen of vakantie te genieten.

 

Deze villa wordt als turn key bouwproject aangeboden. Het design is van de hand van Kevin Streutker van Dosign Curaçao die in nauwe samenwerking met de ontwikkelaar dit eigentijdse strakke ontwerp, met veel sfeer en karakteristieke elementen vorm geeft.

 

Prachtig zijn de vrije overstekken in het design en de openingen in de daken. Spectaculair is de hoofdslaapkamer die op de eerste verdieping gelegen is en via een inpandige loopbrug wordt bereikt. Uiteraard met walk in closet en luxe privé badkamer. Vanuit deze slaapkamer en het 50 m2 terras ervoor heeft u een adembenemend uitzicht over Rif St. Marie.

 

Ook het zwembad is een eyecatcher. Het houtkleurige zonneterras en de naastgelegen buitenkeuken worden via step stones in het water bereikt. Het zwembad neemt een kleine vrije uitloop de patio bij de woonkamer in. Het water verbindt, verleidt en vult fantastisch aan op het natuurlijke zeekarakter van de kavel.

 

Het curb appeal van deze villa mag er ook zijn. De fraaie entree met statige taats draaiende voordeur, de inpandige carport en tropische tuinen zijn aansprekend. De daklijn is aan de onderzijde bijzonder charmant met hout afgewerkt. Dit combineert uitermate stijlvol en chique met de houten voordeur en de bovengelegen houten lamellen.

 

Thans wordt de laatste hand gelegd aan het ontwerp van deze villa. De toekomstige koper van deze villa kan persoonlijke wensen kenbaar maken en waar mogelijk worden deze in het design opgenomen.

 

Kenmerken:

  • Kavel: 1.300 m2
  • Slaapkamers: 4
  • Badkamers: 4
  • Carport: inpandig
  • Buitenkeuken
  • Zonnepanelen

TEAM Coral Estate Sales is enthousiast u deze fraaie villa reeds aan te mogen bieden. Aankoop geschiedt middels een koop-aanneemovereenkomst. Aanvullende informatie is beschikbaar, alsmede plattegronden, en binnenkort zijn de complete verkoopbrochure en presentatie op de website gereed.

 

PS: Voor de impressie van de villa aan zee is kavel 7 gebruikt i.p.v. kavel 11.

Download de brochure van
deze woning

In een gedetailleerde brochure presenteren wij u meer afbeeldingen en details van deze woning. U kunt de brochure hier direct downloaden nadat u het formulier heeft ingevuld.