The Hill – Phase 19 (Binnenkort Start Verkoop)

Vierkantemeter

Slaapkamers

3

Badkamers

3.5

BOUWJAAR

Vraagprijs

3

3.5

$

Prijs op aanvraag

De projectontwikkelaar van Coral Estate biedt hier in samenwerking met STATE Architecten een smaakvol woonconcept dat prachtig integreert in de natuurlijke habitat van het heuvelachtige rotsplateau waarbinnen het Binnenmeer ligt.

‘THE HILL’ te Coral Estate

Binnenkort ‘Start Verkoop’

Ontdek de nieuwe fase 19 te Coral Estate, fantastisch gelegen in de heuvels met adembenemend mooi uitzicht over het Binnenmeer van St. Willibrordus en Rif St. Marie. Exclusief leven in combinatie met moderne architectuur, luxe en natuur vindt hier een thuis.

De projectontwikkelaar van Coral Estate biedt hier in samenwerking met STATE Of Architecture een smaakvol woonconcept dat prachtig integreert in de natuurlijke habitat van het heuvelachtige rotsplateau waarbinnen het Binnenmeer ligt. Naast fraaie uitzichten over de vlakte en het water is deze locatie tevens zeer interessant vanwege de aangename ligging op de wind en beschutting tegen de warme middagzon.

De villa’s zijn minimalistisch qua vormgeving en geïnspireerd op deze unieke locatie. Een aanvulling op de natuurlijke elementen, welke in het design ook terug te vinden zijn qua materiaalgebruik en kleurstelling. De villa’s van THE HILL zijn uitermate comfortabel en integreren binnen- en buitenleven geraffineerd met elkaar. Afgewerkt met hoogwaardige materialen en een aansprekende modern Caribische vormgeving kunt u hier fantastisch wonen, van uw vakanties genieten of verhuurrendement realiseren.

Slechts 8 exclusieve kansen zijn beschikbaar om dit unieke plekje uw thuis te kunnen noemen. Waarvan 6 kavels met een projectvilla worden aangeboden en 2 kavels tevens beschikbaar zijn voor vrije ontwikkeling, in dezelfde stijl en architectuur, met de projectontwikkelaar van Coral Estate.

Kom volledig ‘op de hoogte’ door u in te schrijven voor ontvangst van  de verkoopbrochure. Onze makelaars vertellen u graag gedetailleerd over de mogelijkheden en nemen u desgewenst nu reeds mee naar de locatie.

Download de brochure van
deze woning

In een gedetailleerde brochure presenteren wij u meer afbeeldingen en details van deze woning. U kunt de brochure hier direct downloaden nadat u het formulier heeft ingevuld.