Coral Estate Luxury Resort Villa 6

Vierkantemeter

208

Slaapkamers

3

Badkamers

3

BOUWJAAR

2022

Vraagprijs

$699000

208

3

3

2022

$

699000

De villa's bestaan uit twee afzonderlijk bruikbare verdiepingen, die ook met elkaar gecombineerd kunnen worden door middel van een interne trap. Hierdoor wordt een extra aantrekkelijk verhuurresultaat behaald.

Coral Estate Luxury Resort Villa’s is een unieke uitbreiding binnen het Coral Estate Luxury Resort

Dit luxe deelgebied omvat 8 moderne villa’s nabij strand en zee. Deze villa’s zijn perfect om van uw vakantie te genieten of om een deel van het jaar te wonen. Tevens zijn deze villa’s uitermate geschikt als investering voor rendement, waarbij u als eigenaar volledig wordt ontzorgd.

De villa’s bestaan uit twee afzonderlijk bruikbare verdiepingen, die ook met elkaar gecombineerd kunnen worden door middel van een interne trap. Door deze modulaire opzet is de gehele villa zeer geschikt voor verhuur voor 6 personen maar biedt tevens een uitstekende mogelijkheid voor separate verhuur als 4-persoons villa en 2-persoons appartement. Hierdoor wordt een extra aantrekkelijk verhuurresultaat behaald.

De villa’s bestaan uit twee afzonderlijk bruikbare verdiepingen, die ook met elkaar gecombineerd kunnen worden door middel van een interne trap. Door deze modulaire opzet is de gehele villa zeer geschikt voor verhuur voor 6 personen maar biedt tevens een uitstekende mogelijkheid voor
separate verhuur als 4-persoons villa en 2-persoons appartement. Hierdoor wordt een extra aantrekkelijk verhuurresultaat behaald.

De Coral Estate Luxury Resort Villas liggen in een ruime tuin die eigendom is van de eigenaren. Elke villa heeft een eigen zwembad met terrassen met goede natuurlijke schaduw en mooie Curaçaose planten. Daarnaast maken de Coral Estate Luxury Resort Villas optimaal gebruik van alle voorzieningen van het centrum met strand, zwembad, spa wellness, duikschool, bakkerij en 3
restaurants.

Details:
– Slaapkamers 3
– Badkamers 3
– Eigen zwembad
– 2 verdiepingen, apart bruikbaar
– Gelegen nabij het strand en resort-voorzieningen

Download de brochure van
deze woning

In een gedetailleerde brochure presenteren wij u meer afbeeldingen en details van deze woning. U kunt de brochure hier direct downloaden nadat u het formulier heeft ingevuld.