Arove Moderna XXL op kavel 823 (Onder Contract)

Vierkantemeter

12.000m2

Slaapkamers

Badkamers

BOUWJAAR

Vraagprijs

$1,265,000

12.000m2

$

1,265,000

Op de ruim 12.000 m2 grootte kavel 823 te Coral Estate wordt deze eigentijdse villa van grote klasse turn key te koop aangeboden. Toen architect Wouter Vergouw met het bouwteam van Triangle Group Curaçao en TEAM Coral Estate Sales aan de tekentafel ging zitten stond één ding vast; hier moest een villa getekend gaan worden die aan alle comfort en hedendaagse luxe uiting geeft.

Op de ruim 12.000 m2 grootte kavel 823 te Coral Estate wordt deze eigentijdse villa van grote klasse turn key te koop aangeboden. Toen architect Wouter Vergouw met het bouwteam van Triangle Group Curaçao en TEAM Coral Estate Sales aan de tekentafel ging zitten stond één ding vast; hier moest een villa getekend gaan worden die aan alle comfort en hedendaagse luxe uiting geeft. Daarbij rekening houdend met de geweldige ruimte van de kavel, de mogelijkheid van het bouwen van een tweede huis op de kavel, de windpositie en het uitzicht op de Caribische zee. Het resultaat is indrukwekkend; met trots presenteren wij u de Arove Moderna XXL.


Villa Arove Moderna XXL heeft 4 comfortabele slaapkamers, die allen zeezicht hebben. De bijna 80 meter brede kavel leent zich ervoor om in de breedte te bouwen en dit zeezicht voor alle kamers mogelijk te maken. Alle slaapkamers hebben een eigen en suite badkamer en – middels fraaie tropisch hardhouten schuifpuien – directe toegang tot de veranda, het zwembad en zonnedek van in totaal 150 m2. De hoofdslaapkamer heeft tevens een lounge area en ruime walk in kast. De gastenslaapkamer op de hoek heeft tevens een eigen entree aan de straatzijde van de villa waardoor deze kamer ook als studio gebruikt kan worden, voor uw gasten of voor verhuur.

In de ruime woonkamer is het kookeiland een grote eyecatcher. Deze fraaie keuken is volledig uitgerust met moderne apparatuur. Het spoelgedeelte bevindt zich aan de achterwand. Hier kookt u met uitzicht op zee en in contact met de medebewoners die zich in de woonkamer, op de veranda of in het zwembad bevinden. Het is bijzonder aangenaam en compleet in lijn met de Curaçaose lifestyle dat woonkamer en veranda naadloos in elkaar overlopen. Door de shutters in de ramen naast de entree brengt de wind aangenaam verkoeling in huis. Voor optimaal comfort is er ook een separaat gastentoilet en een berging met wasmachineaansluiting.

De ruime veranda is over de volledige breedte voorzien van een robuuste, hardhouten overkapping. Naast welkome schaduw geeft deze tevens extra allure en een fraaie natuurlijke touch aan het totaalontwerp. De architect heeft op speelse wijze een klein hoogteverschil aangebracht tussen veranda en zonnedek. De veranda biedt plaats aan de ruime vriendentafel waaraan lang en gezellig getafeld kan worden maar ook aan een loungegedeelte. Op het zonnedek bevinden zich aan beide zijden van het ruime zwembad (27 m2) gemetselde lounge-banken met verlichting. Hier is het vooral ’s avonds ook bijzonder gezellig vertoeven.

De villa Arove Moderna XXL wordt turn key aangeboden. Dat betekent dat de villa geheel naar wens van de koper gebouwd wordt. U bepaalt samen met de projectmanager van Triangle Group Curaçao zelf het design van de badkamers en keuken maar ook het tegelplan, verlichtingsplan, de hoogte en positie van stopcontacten en schakelaars, de kleuren van de muren, et cetera. Zo wordt de villa geheel naar uw persoonlijke smaak vormgegeven en krijgt u deze volledig afgewerkt geleverd. U hoeft dan alleen nog maar de meubelen erin te zetten – desgewenst kan ook daarvoor gezorgd worden – en het genieten kan beginnen.


De volledig gelijkvloerse villa is ook bijzonder aangenaam voor mensen met een fysieke beperking. Het is mogelijk om kozijnen uit te voeren op speciale rolstoelbreedte en de veranda en het zonnedek kunnen desgewenst op gelijke hoogte worden uitgevoerd. Een en ander in overleg met Triangle Group Curaçao die voor gewenste aanpassingen altijd een voorstel kan maken.

Uniek aan de ruime kavels op fase 8 te Coral Estate is dat op deze kavels 2 wooneenheden gebouwd mogen worden. Wilt u in de toekomst een gastenvilla of -bungalow toevoegen voor familie en vrienden of voor verhuur, dan is dat mogelijk.

Wilt u bij de villa een carport, garage, palapa toevoegen? Dat is mogelijk. Wilt u gebruik maken van zonnepanelen of hebt u andere aanvullingen die u wenst? Triangle Group Curaçao is u graag van dienst!

Download de brochure van
deze woning

In een gedetailleerde brochure presenteren wij u meer afbeeldingen en details van deze woning. U kunt de brochure hier direct downloaden nadat u het formulier heeft ingevuld.