Lanai XL 20

Vierkantemeter

Slaapkamers

2

Badkamers

2

BOUWJAAR

Vraagprijs

$345,000

2

2

$

345,000

De Lanai Holiday Homes zijn gegroepeerd rondom een fraaie tuin met tropische beplanting en diverse plekjes om heerlijk te vertoeven. Vanuit uw Lanai Holiday Home wandelt u het Coral Estate Luxury Resort gebied in met al haar luxe faciliteiten.

Lanai XL #20

De Lanai Holiday Home is de perfecte combinatie van een luxe vakantiewoning en het tropische buitenleven. Door het open karakter van de Lanai Holiday Home hebt u altijd het gevoel dat u buiten leeft. De Lanai Holiday Homes zijn gegroepeerd rondom een fraaie tuin met tropische beplanting en diverse plekjes om heerlijk te vertoeven. Vanuit uw Lanai Holiday Home wandelt u het Coral Estate Luxury Resort gebied in met al haar luxe faciliteiten.

De 4-persoons VIP heeft een groter woonoppervlak dan de Deluxe en bovendien is de living voorzien van airconditioning en afsluitbaar met een grote schuifpui. Deze kunt u helemaal openzetten, waardoor u echt een vakantiegevoel krijgt en altijd het idee heeft dat u lekker buiten bent. Wanneer u de schuifpui sluit, verblijft u in een heerlijk gekoelde ruimte. De luxe open keuken met kookeiland vormt het gezellige hart van deze heerlijke ruimte.

Uw eigen second home op Coral Estate, volledig ingericht en direct gebruiksklaar. Uw Lanai Holiday Home wordt desgewenst verhuurd via de verhuurorganisatie van Coral Estate Luxury Resort. Daarbij hebt u ruime mogelijkheden om uw second home gedurende maximaal 8 weken per jaar ook zelf te gebruiken.

Samenvatting Lanai 20

– 2 Slaapkamers met airconditioning

– Woonkamer met moderne open keuken en airconditioning

– 2 Badkamers, met douche, toilet en wastafel

– Vele resort faciliteiten binnen handbereik

– Porch met ingebouwde zithoek

– Compleet met zeer fraai en compleet interieur

Download de brochure van
deze woning

In een gedetailleerde brochure presenteren wij u meer afbeeldingen en details van deze woning. U kunt de brochure hier direct downloaden nadat u het formulier heeft ingevuld.