Coral Estate Luxury Resort villa’s (All Sold)

Vierkantemeter

450

Slaapkamers

4

Badkamers

2

BOUWJAAR

Vraagprijs

$535,000

450

4

2

$

535,000

De villa’s bestaan uit twee separaat te gebruiken woonlagen, welke ook met elkaar te combineren zijn door een inwendige trap. Dit modulair design maakt de gehele villa daardoor zeer geschikt voor verhuur voor 8 personen maar biedt ook een uitstekende mogelijkheid voor seperate verhuur als 4-persoons villa en 4-persoons appartement, waardoor een zeer aantrekkelijk verhuurresultaat behaald kan worden.

Coral Estate Luxury Resort Villa’s is een unieke uitbreiding binnen het reeds bestaande Coral Estate Luxury Resort. Het plan omvat 8 moderne villa’s op 2 minuten loopafstand van strand en zee.

De villa’s bestaan uit twee separaat te gebruiken woonlagen, welke ook met elkaar te combineren zijn door een inwendige trap. Dit modulair design maakt de gehele villa daardoor zeer geschikt voor verhuur voor 8 personen, maar biedt ook een uitstekende mogelijkheid voor seperate verhuur als 4-persoons villa en 4-persoons appartement, waardoor een zeer aantrekkelijk verhuurresultaat behaald kan worden.

De Coral Estate Luxury Resort Villa’s liggen in een ruime tuin die toebehoord aan de eigenaren. Elke villa heeft een eigen zwembad met terras met veel natuurlijke schaduw en rijke Curaçaose beplanting. Daarnaast profiteren de Coral Estate Luxury Resort Villa’s optimaal van alle voorzieningen van het Centre (bakkerij, strand, zwembad, spa wellness, dive school en drie restaurants).

Op de begane grond bevinden zich twee royale slaapkamers, twee ruime badkamers met dubbele wasbak, douche en toilet en een open woonkeuken met ruime eethoek. De woonkamer loopt over in een groot overdekt terras met privé zwembad.

Onder de trap bevindt zich de meterkast en een eigenarenkast, waar de eigenaar persoonlijke spullen kan bewaren.

Op de eerste verdieping bevindt zich een royale slaapkamer, een ruime badkamer met dubbele wasbak, douche en toilet en een open woonkeuken. Het woongedeelte wordt tevens als slaapkamer gebruikt middels een kwaliteit slaapbank en verkoeling middels air conditioning unit.

Uniek aan deze verdieping is dat er twee ruime terrassen zijn met uitzicht op de Caribische zee.

Download de brochure van
deze woning

In een gedetailleerde brochure presenteren wij u meer afbeeldingen en details van deze woning. U kunt de brochure hier direct downloaden nadat u het formulier heeft ingevuld.