Penthouse C11 (Onder Contract)

Vierkantemeter

331

Slaapkamers

3

Badkamers

3.5

BOUWJAAR

Vraagprijs

$1,250,000

331

3

3.5

$

1,250,000

Elk van deze geweldige penthouses heeft drie slaapkamers, drie badkamers, een prachtige woonkamer met een luxe open keuken en toegang tot het grote balkon van waaruit u een panoramisch uitzicht heeft over de Caribische Zee

Penthouse C11 is een prachtige 331 m2 groot luxe appartement op de bovenste verdieping van Cape Marie Luxury Apartments gebouw C

Op de bovenste verdieping van de Cape Marie Luxury Apartments in Coral Estate bevinden zich twee geweldige penthouses met een magnifiek uitzicht over de Caribische zee. Een heerlijke vakantiewoning voor uzelf of om te verhuren aan vakantiegangers! Uitstekend rendement haalbaar.

Elk van deze geweldige penthouses heeft drie slaapkamers, drie badkamers, een prachtige woonkamer met een luxe open keuken en toegang tot het grote balkon van waaruit u een panoramisch uitzicht heeft over het resort beneden en de Caribische Zee.De hoofdslaapkamer heeft grote ramen met uitzicht op de oceaan en schuifdeuren naar het grote overdekte balkon. Er is een inloopkast voor hem en haar en daarachter bevindt zich de zeer luxe badkamermet een dubbele wastafel, een ruime inloopdouche en een apart toilet. De twee gastenkamers hebben elk een prachtig uitzicht op de bergen en een eigen en-suite badkamer met dubbele wastafel en inloopdouche.

De open plattegrond omvat een woonkamer met een ruime zithoek waar u tv kunt kijken. Schuifdeuren geven toegang tot het omhullende balkon zodat de woonruimtes binnen en buiten één worden. De open keuken is van Europese topkwaliteit en voorzien van inbouwapparatuur en een eetbar. De eethoek bevindt zich op het overdekte balkon waar ook nog ruimte is voor nog een zithoek. Het penthouse heeft twee aparte bergingen, één in het appartement (met ruimte voor een wasmachine/droger) en één op het balkon. Er is ook een apart toilet voor de gasten.

Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, zodat u zelfs op het heetste uur van de dag in uw appartement kunt afkoelen. Het penthouse appartement kan gebruikt worden als luxe woonbezit maar u kunt het ook voor langere tijd of aan vakantiegangers verhuren. Er is veel vraag naar luxe vakantiewoningen op Curacao zodat er een goed rendement op de investering kan worden behaald. Last but not least: via een lift komt u in de ondergelegen parkeergarage waar u gebruik kunt maken van een parkeerplaats.

Download de brochure van
deze woning

In een gedetailleerde brochure presenteren wij u meer afbeeldingen en details van deze woning. U kunt de brochure hier direct downloaden nadat u het formulier heeft ingevuld.