Appartement 1403

Vierkantemeter

Slaapkamers

2

Badkamers

1.5

BOUWJAAR

2019

Vraagprijs

$499,000

2

1.5

2019

499,000

Het appartement ligt op de begane grond en heeft daardoor niet alleen een 20 m2 grote overdekt veranda maar tevens een 20 m2 privé terras waarvan u met gemak naar het ruime zwembad loopt.

Appartement 1403 te Cape Marie is stijlvol ingericht en prachtig gelegen in de tropische tuinen nabij het zwembad

Het is een fantastische mogelijkheid om dit volledig ingerichte appartement te kopen, desgewenst met overname van lopende verhuurboekingen. Het appartement ligt op de begane grond en heeft daardoor niet alleen een 20 m2 grote overdekt veranda maar tevens een 20 m2 privé terras waarvan u met gemak naar het ruime zwembad loopt.

Cape Marie Luxury Apartments is ontwikkeld als een high-end mini-resort binnen het 24/7 bewaakte gated resort. Coral Estate. Een intieme, beschermde en luxueuze woonomgeving van ongekend hoog niveau. Het terrein van de appartementen is middels één entree en toegangsweg toegankelijk voor eigenaren en wordt rondom begrensd door een brede groenstrook van prachtig aangelegde tuinen. 
De architectuur van Cape Marie Apartments wordt gekenmerkt door een mix van modern design met smaakvolle tropische elementen. Kwaliteit staat voorop, zowel in architectuur, ruimte als gebruikte materialen. Zo ook bij dit fraaie appartement dat mooie afwerking-details heeft en volledig ingericht wordt aangeboden.

Het appartement heeft een totaal woonoppervlak van 128 m2 en is gelegen op de begane grond van gebouw A. Het zeezicht is prachtig. Zowel binnen als buiten is er veel leefruimte met een ruime living met luxe open keuken en een zeer ruime overdekte veranda. Grote schuifpuien verbinden binnen met buiten en kunnen driekwart geopend worden waardoor een fantastische leefruimte ontstaat.

De master bedroom met zeezicht en de gastenslaapkamer delen een luxe badkamer. De comfortabele leefruimtes worden gecompleteerd met een ruime bijkeuken annex berging en een separaat gastentoilet. De inrichting van het appartement is speciaal op maat gemaakt door Blom Interieurs; een gespecialiseerd bedrijf dat in Nederland luxe hotels inricht en dat is duidelijk te zien.

Het appartement heeft een eigen parkeerplaats met afsluitbare berging in de inpandige garage. Vanuit de garage kunt u met de lift of trap naar uw woonverdieping. Ook de tropische tuinen met ruime zwembad zijn direct vanuit de parkeerkelder te bereiken.

Indien een toekomstige eigenaar toeristisch wenst te verhuren dan kunnen de lopende boekingen overgenomen worden. Wenst u niet te verhuren dan worden deze boekingen elders ondergebracht.

DETAILS:

Woonoppervlak        :           128 m2

Slaapkamers             :           2

Badkamers                :           1

Separaat gastentoilet

Volledig gemeubileerd

Keuken met kookeiland

Bijkeuken met combi wasmachine/droger

Ruime veranda met goede wind en mooi zeezicht

Inpandige parkeergarage met berging

Download de brochure van
deze woning

In een gedetailleerde brochure presenteren wij u meer afbeeldingen en details van deze woning. U kunt de brochure hier direct downloaden nadat u het formulier heeft ingevuld.